Κάποια άδεια προϊόντα.

Γεια σας μοναδικά πλάσματα,

  Μια από τις μεγαλύτερες ενοχές απολαύσεις μου είναι όταν τελειώνω ένα προϊόν και μπορώ να σας πω τη γνώμη για αυτό. Έτσι λοιπόν και σήμερα θα μιλήσουμε για πέντε διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης και θα σας πω τη γνώμη μου για αυτά. Πάμε να τα δούμε.

Κάποια άδεια προϊόντα.

  Θα ξεκινήσω με το δραματικό διάλυμα που τελείωσα πρόσφατα και αυτό δεν είναι άλλο από το Listerine Zero με ήπια γεύση και χωρίς οινόπνευμα. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το προϊόν. Είναι ένα καλό στοματικό διάλυμα που σκοτώνει τα μικρόβια που έχουν απομείνει μετά το βούρτσισμα και το νήμα στην στοματική κοιλότητα. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας που διατηρείται για περίπου 10 λεπτά,δεν έχει την τόσο έντονη γεύση που δεν αντέχεις παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα και αυτό είναι όλο. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ στοματικό διάλυμα 2 φορές τη βδομάδα. 

Κάποια άδεια προϊόντα.


  Το επόμενο στη λίστα είναι ένα άρωμα από την Oriflame συγκεκριμένα το Tenderly. Είναι ένα σχετικά ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα ότι πρέπει για καθημερινή χρήση με μέτρια διάρκεια. Ίσως να μην ταίριαξε στο πεχά της δικής μου επιδερμίδας όπως θα ήθελα αλλά αν σας αρέσουν τα γλυκά αλλά ταυτόχρονα λουλουδάτα αρώματα σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

Κάποια άδεια προϊόντα.

  Το επόμενο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω δεν τελείωσε αλλά θα το αποχωριστώ. Αυτό γιατί είτε μου έτυχε ελαττωματικό προϊόν είτε απλά δεν με βολεύει αλλά ας γίνω πιο συγκεκριμένη. Μιλάω για το Essence Superfine Eyeliner Waterproof Pen και η αλήθεια είναι πως μπορεί να είχε μια απίστευτη μυτούλα η οποία αρχικά με εξέπληξε γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορώ να κάνω μια πολύ λεπτή γραμμή στο επάνω βλέφαρο, όμως για κάποιο λόγο αυτό δεν δούλεψε. Είναι από τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας που με απογοητεύουν αλλά θα είμαι ειλικρινής. Το προϊόν στα δικά μου μάτια δυσκολευόταν να γράψει, συνήθως η άκρη της μύτης δεν είχε προϊόν και έτσι αναγκαζομουν να κάνω μια παχιά και ακανόνιστη γραμμή. Οπότε συγνώμη αλλά από εμένα είναι όχι.

Κάποια άδεια προϊόντα.

  Τέλος έχω δύο προϊόντα για τα χείλη. Ένα ενυδατικό χειλιών από τον Korres με άγρια μούρα το οποίο αφήνει στα χείλη μια απαλή ροζ απόχρωση,σαν να λέμε "my lips but better". Δεν ήταν αγαπημένο μου, δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα ή μάλλον δεν ενυδατωνε όσο θα ήθελα. Είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν σε περίπτωση που κίνησε πολύ τα πρωινά και θες ενώ είσαι αμακιγιάριστη  ένα απαλό χρώμα στα χείλη. Όμως εγώ έχω ήδη αρκετά κραγιόν για εμένα οπότε αυτή η λογική δεν μου στεκόταν καλά στο μυαλό για αυτό και δυσκολεύτηκα πολύ να το τελειώσω. Δεν είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η ενυδάτωση και γενικότερα δεν το ευχαριστήθηκα.

Κάποια άδεια προϊόντα.


  Επίσης τελείωσα ένα κραγιόν από την εταιρεία Manhattan. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση αλλά ήταν ένα ροζ ψυχρό χρώμα που σε πιο σταρενιες επιδερμίδες ίσως ταιριάζει περισσότερο. Ήταν ένα ενυδατικό λαμπερό κραγιόν χωρίς ιδιαίτερη διάρκεια και ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες. Για αυτό και φέτος το καλοκαίρι κατάφερα να το τελειώσω.


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας