Φωνές το καλοκαίρι απo τη Ρόζαμουντ Πίλτσερ


  Πρίν από κάποιες βδομάδες είχαμε μιλήσει για το βιβλίο "Χειμερινό Ηλιοστάσιο" της ίδιας συγγραφέως, σήμερα θα πούμε για το βιβλίο "Φωνές το καλοκαίρι." ένα βιβλίο που δεν έχει πολλές διαφορές αλλά έχει διαφορετική χάρη. Το βιβλίο έρχεται πάλι από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: 

  "Η Λόρα είναι νιόπαντρη, αλλά την ευτυχία της τη σκιάζει η ανάμνηση της πρώτης γυναίκας του άντρα της. 
  Όταν πηγαίνει διακοπές στο πατρικό του στη Κορνουάλη, μαγεύεται και από το ωραίο παλιό σπίτι και από τους ανθρώπους του, κι η ανήσυχη ψυχή της γαληνεύει. Όμως δύο ανώνυμα γράμματα απειλούν της εύθραυστη ευτυχία της και γίνονται αφορμή να μάθει όλα όσα ήθελε για το παρελθόν του άντρα της και να μετρήσει την αγάπη του. "
  Μιλάμε για ένα βιβλίο όπου  η ιστορία του διαδραματίζεται τη περίοδο του καλοκαιριού, για αυτό και ήταν πιο εύκολο να το διαβάσεις μέσα στο καλοκαίρι. Είναι ένα σχετικά μικρό βιβλίο όμως μπορεί και σου κρατεί το ενδιαφέρον. Τουλάχιστον αν σου αρέσουν τα βιβλία με ρομαντικές ιστορίες. 

  Όπως και στο προηγούμενο βιβλίο, το "Χειμερινό Ηλιοστάσιο" έτσι και εδώ η ιστορία ήθελε λίγο τον χρόνο της για να σε παρασύρει όμως σε αυτή τη περίπτωση γίνεται πολύ πιο εύκολα. Η ιστορία πάλι διαδραματίζεται μεταξύ Λονδίνου και Κορνουάλης καθώς εκεί έχει ζήσει και η συγγραφέας. Επίσης και σε αυτό το βιβλίο λαμβάνουν μέρος αρκετοί χαρακτήρες χωρίς όμως αυτό να γίνεται κουραστικό. Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε επίσης άνετα να μεταφερθεί στην οθόνη λόγο της λεπτομέρειας που διαθέτει το κείμενο. 
  Το τέλος του ήταν αρκετά καλό. Σου προσφέρει ανακούφιση και ταυτόχρονα έχει σασπένς. Θα μπορούσα άνετα να το κατατάξω στα 5 καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής.

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας