Μάσκες προσώπου από Nivea και Bioten


  Γεια σας μοναδικά πλάσματα, 

   Ένα από τα αγαπημένα βήματα της περιποίησης προσώπου για εμένα ίσως να έχετε καταλάβει, πως είναι η μάσκες. Αυτό γιατί θεωρώ πως κάνουν καλύτερη δουλειά και μπορούν να σε σώσουν από άσχημες καταστάσεις. Σήμερα θα σας μιλήσω για μια ενυδατικη μάσκα από την Nivea με μέλι και την καθαριστική μάσκα αργίλου από την Bioten.  


Μάσκες προσώπου από Nivea και Bioten
  Ξεκινώντας από την ενυδατικη της παρέας  θέλω καταρχάς να πω ότι είχε απίστευτη μυρωδιά. Μύριζε μέλι από χιλιόμετρα και αυτό την έκανε αρκετά λαχταριστή ώστε να σε πείσει να τη βάλεις στο πρόσωπο σου. Έχει υφή που θυμίζει ενυδατικη κρέμα όπου αυτό τη καθιστά ικανή να ενυδατώσει το πρόσωπο με μικρή ποσότητα. Κάθε φακελάκι για εμένα ισούται με 2 έως 3 χρήσεις. Είναι και αρκετά οικονομική και προσφέρει ένα extra boost στην επιδερμίδα. Γιατί όχι να μην τη δοκιμάσεις και εσύ λοιπόν; 

Μάσκες προσώπου από Nivea και Bioten

  Η Bioten εδώ και αρκετό καιρό έχει λανσάρει και μάσκες περιποίησης. Καθώς είναι είναι μια εταιρεία που συμπαθώ ιδιαίτερα αποφάσισα να δοκιμάσω τη καθαριστική μάσκα πράσινης αργίλου. Ίσως να μην έχω δοκιμάσει πολλές παρόμοιες μάσκες αλλά σίγουρα δεν ήταν η αγαπημένη μου. Καταρχάς το σωλιναριο είχε μέσα μια ποσότητα  παραπάνω αέρα από όσο θα έπρεπε και όταν έβγαζες κάποια ποσότητα στην αρχή έβγαινε κάτι σαν νερό. Κάνει μια αρκετά επιφανειακή δουλειά και δεν πιστεύω πως καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο. Επίσης δεν είδα καμία διαφορά με τον καθαρισμό των πόρων. Είναι μια καλή μάσκα για απαλό καθαρισμό και ίσως και για νεαρές ηλικίες που έχουν αρχίσει να βάφονται.

Μάσκες προσώπου από Nivea και Bioten

  Αυτά λοιπόν για σήμερα. Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει και εσείς κάποια από αυτές και ποια είναι η άποψη σας. Μέχρι την άλλη Τετάρτη να περνάς υπέροχα. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας