Ναι η όχι στις πούδρες παπουτσιών;

  Σήμερα δεν θα σου μιλήσω για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν αλλά γενικά για τη λειτουργία μιας πούδρας παπουτσιών. Θα σου πω τα υπέρ και τα κατά με βάση τη δική μου άποψη και αν τελικά έχει νόημα να έχεις ένα τέτοιο προϊόν. Θα χαρώ στα σχόλια να μάθω και τη δική σου γνώμη.

Ναι η όχι στις πούδρες παπουτσιών;

   Στη δική μου περίπτωση αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πούδρα παπουτσιών από μια ,"περίεργη" θα χαρακτηρίζαμε ίσως λ,καθηγήτρια γυμναστικής που είχα στο γυμνάσιο. Μεταξύ μας, εν τέλη δεν το χρησιμοποίησε τότε σχεδόν κανείς, όμως εγώ ήμουν από εκείνους που αγόρασαν μια. Τι παρατήρησα όμως όταν χρησιμοποίησα αυτό το προϊόν θα σου πω ευθύς αμέσως. Αρχικά απορροφά τον ιδρώτα, κάτι που είναι αρκετά καλό αν το σκεφτεί καθώς μπορεί να έχεις γυμναστική πρώτη ώρα και έχεις άλλες 6 μπροστά σου. Επίσης σίγουρα βοηθάει με τις άσχημες μυρωδιές αυτό είναι γεγονός, αλλά ποιος θα βγάλει τα παπούτσια του πρώτου πάει σπίτι;

Ναι η όχι στις πούδρες παπουτσιών;


  Εγώ προσωπικά το θεωρώ αυτό που θα λέγαμε πολυτελές προϊόν. Όχι επειδή είναι ακριβό, αντιθέτως είναι πάνφθηνο. Απλά πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο, μπορείς απλά να πλύνεις τα πόδια σου όταν γυρίσεις σπίτι και βγάλεις τα αθλητικά σου. Επίσης, γιατί χρειάζεται να πάρεις συγκεκριμένα "πούδρα παπουτσιών" και να μην χρησιμοποιήσεις μια απλή πούδρα ή ένα απλό baby powder βρε αδερφέ. Ξανά λέω αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη,περιμένω να διαβάσω και τη δική σου στα σχόλια. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας