Καλώς τα δύο 20άρια στη σειρά!

 Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά,
ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή καλός μας χρόνος,
εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος.

 Αρχή που βγήκε ο Χριστός
άγιος και πνευματικός,
στη γη, στη γη να περπατήσει
και να μας καλοκαρδίσει.


Και αφού σας είπα τα κάλαντα, πάμε να σας ευχηθώ!


  Καλή χρόνια αγάπες μου. Με υγεία πάνω από όλα όσο κλισέ και αν ακούγεται, καθώς είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε για να πετύχουμε τα πάντα. Ελπίζω να έχετε βάλει μικρούς και ταυτόχρονα σημαντικούς στόχους για να τους πετύχετε. Όπως επίσης ευελπιστώ να κλείσατε το 2019 όπως του άξιζε και να το αποχαιρετήσατε σωστά. Ας αφήσουμε όλοι πίσω ότι έγινε, ας μάθουμε από τα λάθη και ας παλέψουμε για κάτι καινούργιο. Το οποίο πάνω από όλα θα είναι μοναδικό. Για τη νέα χρονιά έχω να σας δώσω μόνο μια μικρή συμβουλή, που πρώτα από όλα θέλω να την ακολουθήσω και εγώ. Να μην φοβηθείτε να ρισκάρετε για τίποτα, όταν κάτι πιστεύετε πως αξίζει να του δίνετε ευκαιρία και ας τρώτε τα μούτρα σας μετά. Ας σταματήσουμε αυτή τη χρονιά να σκεφτόμαστε 10 φορές για τα ίδια πράγματα. Το θέλουμε,το κάνουμε, πετυχαινουμε ή όχι, μα πάνω  απ'όλα μαθαίνουμε.


 Τέλος, θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για το πρόγραμμα του Woman's Book Story. Τη περσινή χρονιά για εμένα ήταν στόχος να ανεβάζω ένα άρθρο την εβδομάδα και το πέτυχα εύκολα σε γενικές γραμμές. Το είχα πετύχει ήδη από το προηγούμενο blog μου το BwithRenata (το οποίο ενδέχεται σύντομα να ξανά εκμεταλλευτώ) για όσους με ακολουθούσαν από εκεί. Φέτος λοιπόν στόχος μου για το blog είναι να ανεβαίνουν δύο άρθρα την εβδομάδα, ένα κάθε Τετάρτη όπως ήδη ανέβαιναν και ένα ακόμη κάθε Δευτέρα. Ελπίζω αυτό να πάει καλά αλλά ευχηθείτε μου και εσείς για σιγουριά. Τα λέμε λοιπόν τη Δευτέρα πάλι με νέο άρθρο, φιλάκια πολλά. Στις 16.00 το μεσημέρι όπως πάντα! 


Υ.Γ. Πως θα σου φαινόταν αν τα υπάρχοντα άρθρα του BwithRenata  ανεβαίναν σε αυτό το blog? Περιμένω την απάντηση σου στα σχόλια αλλά και σε αυτό το strowpoll: strawpoll.com/92sxhep7

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας