Όλα θα φέρουν το καλύτερο.


  Ίσως και εσύ να έχεις ακούσει την έκφραση πως " Όλα γίνονται για καλό " , εγώ όχι απλά το έχω ακούσει αλλά θεωρώ πως είναι και η καλύτερη συμβουλή που έχω πάρει ποτέ. Γιατί; Θα σου το αναλύσω ευθύς αμέσως.  
  Καταρχάς να πω ένα ευχαριστώ στην Άλκηστη από το Little Hope Flags που μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτό. 

Την συμβουλη αυτή την έλαβα από ένα άτομο που πλέον δεν έχω επικοινωνία, αλλά η φράση ειπώθηκε ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμουν για να πάω παρά κάτω την καθημερινότητα μου και τη ζωή μου γενικότερα. Γιατί όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή σου που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις με καθαρό μυαλό, το μεγαλοποιείς πολύ. Πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο να καταλάβεις ότι όλα τα κακώς κείμενα συμβαίνουν για να φέρουν κάποια στιγμή τα καλύτερα. Ίσως να μην έρθουν αμέσως αλλά θα έρθουν.


Όλα θα φέρουν το καλύτερο.

  Σίγουρα μέσα σε αυτή τη συμβουλή, κρύβεται και η θετικότητα που πρέπει να έχουμε ως άτομα. Όσο πιο θετικά προσπαθείς να σκεφτείς στη ζωή σου, αποδεδειγμένα θα έρθει και κάτι καλό. Κάνε focus σε ότι θες να γίνει και θα γίνει. Σίγουρα είναι κάτι που χρειάζεται καθημερινή δουλειά για να το πετύχεις, όμως όλα αυτά που θέλουμε να καταφέρουμε έτσι και αλλιώς επιβάλουν πρώτα απ' όλα προσωπική κόπωση και λίγη τύχη φυσικά. Αυτή ήταν η καλύτερη συμβουλή που πήρα ποτέ, η δική σου; 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

6 Σχόλια

 1. Το λέω κι εγώ συχνά στον εαυτό μου αυτό, και αργότερα, βλέπω πως τελικά είχα δίκιο!
  Ευχαριστώ για τη συμμετοχή ☺️

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ ευχαριστώ για την ευκαιρία που έδωσες να μιλήσουμε για ένα τέτοιο θέμα! 🤗

   Διαγραφή
 2. Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν.
  Κι έρχομαι να συμφωνήσω.
  Μπορεί στο πρώτο άκουσμα της συμβουλής να νευριάζεις λιγάκι.
  Αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι ένα push να πας παρακάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς και η αλήθεια είναι πως όλοι χρειαζόμαστε μια μικρή ώθηση πότε-πότε.

   Διαγραφή
 3. Είχα διαβάσει κάποτε πως ποτέ δεν θα μάθεις από ποια χειρότερη κακή τύχη σε γλίτωσε η κακή σου η τύχη! Αυτό μου θύμισε η ανάρτησή σου..

  Καλώς σε βρήκα!

  Κατερίνα από
  https://pause-theblog.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας