Εκείνες οι άλλες μέρες.

Αυτές οι άλλες μέρες που δεν είναι σαν τις προηγούμενες..
Αυτές οι άλλες μέρες που σου τη δίνουν τα πάντα..
Αυτές οι άλλες μέρες που δεν ξέρεις τι φταίει και είσαι στα κάτω σου..
Αυτές οι άλλες μέρες που νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά και νιώθεις τόσο μόνος..
Αυτές οι άλλες μέρες...είναι τόσο φυσιολογικό να υπάρχουν και ας μην το βλέπεις!Το ξέρω πως για σήμερα σας είχα υποσχεθεί ένα πιο χαρούμενο άρθρο στο instagram αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι χαρούμενο όταν δεν είμαι και εγώ ευδιάθετη. Οπότε ήθελα να σας μιλήσω για εκείνες τις άλλες μέρες σαν αυτή που βρίσκομαι και εγώ αυτή τη στιγμή.
Σαν άνθρωποι έχουμε την τάση να κυνηγάμε τη χαρά άσχετα από το τι νιώθουμε ή τι μας απασχολεί.Ψάχνουμε αφορμές να γελάμε ή ακόμα και να πεθάνουμε από τα γέλια για να ξεχνιόμαστε να λέμε πως "Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για να προχωράς παρακάτω και να ζεις." όμως υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που λίγο ο καιρός,λίγο οι συνθήκες,λίγο τα άτομα που έχεις μπροστά σου σε κάνουν να κολλάς στα αρνητικά. Σε φέρνουν,κακά τα ψέμματα, σε μία κατάσταση απόγνωσης ή αν θέλετε απελπισίας.Είναι εκείνες οι ημέρες όπως είπα που μένεις,σκέφτεσαι και κολλάς στα αρνητικά της ζωής σου. Ξεχνάς τα χαμόγελα,τα γέλια,τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου και αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις ότι οι γύρω σου.Αναρωτιέσαι γιατί σου λείπουν άτομα,καταστάσεις,υλικά ή σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο σε ενοχλεί στη ζωή σου.
Το θέμα είναι όμως πως αυτές τις ημέρες νιώθουμε πως αυτή η κατάσταση είναι κάτι αρνητικό και πως πρέπει να το ξεπεράσουμε το συντομότερο.Αυτή όμως δεν είναι και η καλύτερη τακτική γιατί το μοναδικό πράγμα που έχεις καταφέρει είναι να σε απασχολούν τα πράγματα ακόμη περισσότερο,άσε λοιπόν τον οργανισμό σου να αντιδράσει όπως επιθυμεί με στεναχώρια,πεσμένα μούτρα ή ακόμη και κλάμα,ναι δεν είναι ταμπού και θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και για αυτό το κεφάλαιο. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να πράξει και να αισθανθεί όπως επιθυμεί και την επόμενη ημέρα τελικά θα καταλάβεις πως αυτό το "μαθηματάκι" χρειαζόταν και μονάχα καλό σου έκανε!

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας