Τονωτική λοσιόν με ρόδι

  Εγώ με τις τονοτικες λοσιόν δεν έχω και τη καλύτερη σχέση. Λίγο μπορούμε να πούμε πως την υποτιμούσα και δεν τη θεωρούσα σημαντική. Όσο περνάει ο καιρός όμως και δοκιμάζω καλύτερα προϊόντα έχω καταλήξει πως τελικά είναι κάτι χρήσιμο. Σε αυτό βοήθησε το προϊόν για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα. Την τονοτικη λοσιόν με ρόδι από την εταιρεία Korres. 

Τονωτική λοσιόν με ρόδι


  Η σειρά με ρόδι της εταιρείας απευθύνεται σε νεανικές λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες. Η σειρά περιέχει: 
  • Ενυδατική και ρυθμιστική κρέμα gel 
  • Αποκλειστική κρέμα με  AHAS και ένζυμα 
  • Gel καθαρισμού και την 
  • Τονοτικη λοσιόν 
 Σίγουρα αν τα παραπάνω προϊόντα τα χρησιμοποιήσεις συνδιαστικά θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σήμερα όμως μιλάμε μόνο για τη λοσιόν. 

Τονωτική λοσιόν με ρόδι


  Όπως κάθε τονοτικη λοσιόν τη χρησιμοποιούσα αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Αυτό γιατί όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας επαναφέρουν την υγρασία που έχασε το πρόσωπο από τα δυνατά καθαριστικά που δρουν έντονα πάνω στο δέρμα. Ταυτόχρονα όμως τα εκχυλίσματα ροδιού και αμαμελίδας που περιέχει, τα οποία είναι πλούσια σε στυπτικές ταννίνες, έχουν τη τάση να συσφίγγουν τους πόρους και να ελαττώνουν την έκρηξη στίγματος. Αυτό καθιστά το προϊόν ιδανικό για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες με μεγάλους πόρους. 


    Μου προσέφερε ακριβώς ότι χρειαζόταν το δέρμα μου τη συγκεκριμένη περίοδο. Για αυτό και πλέον ανήκει στις ΤΟΠ επιλογές μου. Σίγουρα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω ολόκληρη τη σειρά για τα μέγιστα αποτελέσματα. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή τη σειρά της εταιρείας; 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας