Μακιγιάζ με 4 προϊόντα.

 Νομίζω πως καμία δεν έχει καθημερινά τη διάθεση να στέκεται μισή ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να ετοιμαστεί να πάει κάπου. Συγκεκριμένα να βαφτεί. Προσωπικά πολλές φορές το βαριέμαι. Έχω βρει όμως μια γρήγορη λύση η οποία μου έχει λύσει τα χέρια ώστε να δείχνω περιποιημένη στο άψε σβήσε. 

Γρήγορο μακιγιάζ

  Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τέσσερα προϊόντα μακιγιάζ, ένα σφουγγαράκι ή πινέλο βάσης, ένα πινέλο για ρουζ και ένα πινέλο ματιών. 

  Η καλύτερη επιλογή για βάση είναι είναι ένα προϊόν το οποίο:  

  1. Να δίνει ομοιομορφία και ελάχιστη κάλυψη 
  2. Να μπορείς να το εφαρμόσεις με τα χέρια 
  3. Να κάνει και τη δουλειά ενός concealer 
  Τα παραπάνω μπορεί να τα κάνει με μεγάλη ευκολία μια ενυδατικη με χρώμα όπως οι BB και CC κρέμες. Εγώ έχω να σου προτείνω την αντίστοιχη από την εταιρεία Bioten. Η οποία αποτελείται από 70% φυσικά συστατικά, έχει ενυδατικους παράγοντες και απλώνεται πανεύκολα. Υποσημείωση, δεν τη προτείνω σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες. 

 Κάτι άλλο που θα χρειαστείς είναι ένα ρουζ. Σε μια σχετικά φυσική ροζ απόχρωση ώστε να επαναφέρεις χρώμα στα μήλα σου αλλά και να τονίσεις ελαφρά τα μάτια σου. Μια πολύ ωραία πρόταση είναι το ρουζ της Essence από τη σειρά matt touch blush στην απόχρωση 20 berry me up!  

Cc cream & blush

  Δεν τελειώσαμε ακόμη όμως. Μένουν αλλά δύο βήματα που για εμένα πάντα απογειώνουν οποιοδήποτε μακιγιάζ καθώς είναι τα δύο τοπ αγαπημένα μου είδη καλλυντικών. Αυτά είναι....ταραν ταραν...μα η μάσκαρα και το κραγιόν φυσικά. Αν δεν τονίσεις όμορφα τις βλεφαρίδες και τα χείλη σου τότε δεν έχεις κάνει τίποτα. Δεν έχει σημασία ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσεις. Βάλε τα αγαπημένα σου και σίγουρα θα κάνεις θραύση. Για το τυπικό της υποθέσεις όμως θα σου πω τι δικά μου αγαπημένα αυτή τη περίοδο. Η μάσκαρα που λιώνω όπου και να πάω χρησιμοποιόντας στρώσεις και στρώσεις είναι η Essence WHAT THE FAKE! και το αγαπημένο μου nude κραγιόν που ανήκει στην ίδια εταιρεία και είναι το 03 come naturally. 

Lashes & Lips Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου γρήγορο μακιγιάζ για κάθε μέρα; 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας