Ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι.

 Το καλοκαίρι μπορεί για πολλούς να είναι η αγαπημένη τους εποχή. Λόγο των αδειών από τη δουλειά, επειδή η μέρα είναι μεγαλύτερη είτε επειδή λατρεύουν τη θάλασσα. Η αλήθεια είναι όμως πως η μεγάλη έκθεση στον ήλιο, κυρίως χωρίς αντηλιακό, είναι ότι χειρότερο για το δέρμα μας. Για αυτό όμως έρχονται τα κρύα και το φθινόπωρο για να μας δώσουμε την φροντίδα που μας αξίζει. Δηλαδή, ΆΠΕΙΡΗ ΕΝΥΔΆΤΩΣΗ! 

Ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι


Ενυδάτωση προσώπου  

 Η ενυδάτωση προσώπου είναι πάντα μαστ. Όμως μετά το καλοκαίρι δέκα παρά πάνω. Πρώτα από όλα καλή καθημερινή ενυδάτωση. Βρες μια κρέμα ημέρας και νύχτας που θα ενυδατωνει και θα καταπραΰνει το δέρμα σου μετά από τη τόση έκθεση στον ήλιο. Εγώ αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ την ενυδατικη της TommyG με αλόη. Επίσης πολλές ενυδατικές μάσκες. Δεν έχει σημασία ο τύπος της επιδερμίδας σου, μια ενυδατικη μάσκα μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητη για όλους. Η δική μου αγαπημένη αυτή τη περίοδο είναι αυτή της Apivita με το φραγκόσυκο.  

Ενυδάτωση προσώπου μετά το καλοκαίρι

Ενυδάτωση σώματος 

 Εδώ δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις η αλήθεια είναι. Όμως είναι αυτά τα τρία βήματα που και θα ενυδατώσουν το σώμα σου και θα βοηθήσουν να κρατήσεις το μαύρισμα σου περισσότερο. Τα βήματα αυτά είναι: 
  1. Καλή απολέπιση
  2. Καλός καθαρισμός και
  3. Πολύ βαθιά ενυδάτωση
 Εγώ αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ έναν συνδιασμό από Bioten και Organic Shop που μου έχει λύσει τα χέρια. Συγκεκριμένα από την Organic Shop χρησιμοποιώ το scrub σώματος με κακάο και ζάχαρη. Δεν κάνει την πιο hardcore απολέπιση αλλά είναι αρκετά καλή. Για τέλεια όμως ενυδάτωση χρησιμοποιώ από τη Bioten τη σειρά beloved vanilla. Αφρόλουτρο και body butter αντίστοιχα και είναι ότι πιο ενυδατικό έχω βάλει στο σώμα μου + την υπέροχη μυρωδιά. 

Ενυδάτωση σώματος μετά το καλοκαίρι


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας