3ις συνήθειες που αγαπώ το φθινόπωρο

Στις 22/9 μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ όπως λέω πάντα είναι η αγαπημένη μου εποχή. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αναλογιστώ και να μοιραστώ μαζί σου το γιατί. Όμως θα αναφερθώ συγκεκριμένα σε συνήθειες που κάνουμε περισσότερο τότε και τη χαρακτηρίζουν λίγο περισσότερο.
 
3ις συνήθειες που αγαπώ το φθινόπωρο


Ζεστά ροφήματα

Όσο και αν αγαπώ τον Freddo Espresso Γλυκό (το γνωστό FES) άλλο τόσο αγαπώ και το ζεστό cappuccino. Όπως επίσης λατρεύω το τσάι και τη ζέστη σοκολάτα. Είναι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες να ξυπνάω το πρωί και να πίνω τον ζεστό καφέ μου ενώ δουλεύω πάνω στο blog. Όπως επίσης να πίνω τη ζέστη μου σοκολάτα το απόγευμα διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Χουχούλιασμα/Ζεστά Ρούχα

Ποιός δεν αγαπάει το κρύο, τα ζεστά ρούχα και πάνω απ' όλα τα παπλώματα. Εγώ σίγουρα ναι! Ένας από τους λόγους που λατρεύω τους πιο κρύους μήνες είναι ακριβώς αυτός. Να κάθομαι το πρωί και να χουχουλιάζω κάτω από το πάπλωμα χωρίς να με νοιάζει να πιάσω το κινητό στο χέρι. Γιατί απολαμβάνω τη στιγμή. Αντίστοιχα αγαπώ τα ζεστά και πιο ενυσχυμένα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. 😁

Love Fall

Ταινίες

Όσο περίεργο και αν φαίνεται οι ταινίες είναι ένα περίεργο κομμάτι της ζωής μου. Για κάποιο λόγο το καλοκαίρι δεν μπορώ με τίποτα να παρακολουθήσω μια ταινία. Νιώθω πως χάνω πολύ χρόνο χωρίς λόγο. Ενώ όταν ο καιρός αρχίζει να ψυχραινει κάθε Κυριακή είναι καθιερωμένο, άνευ απροόπτου, να βλέπω και μια ταινία. Λίγο περίεργο αυτό αλλά ναι. Έτσι είμαι.


Αυτοί λοιπόν οι τρις βασικοί λόγοι όπου εγώ λατρεύω τον ερχομό του φθινοπώρου. Εσύ αγαπάς το φθινόπωρο; Αν ναι πες μου στα σχόλια τους λόγους.

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας