Η μαγεία πίσω από το Blogging.

  Στις μέρες πολλοί αποφασίζουν να φτιάξουν το δικό τους ιστολόγιο ή όπως λέμε να ξεκινήσουν το Blogging αλλά γιατί αυτό; Εντάξει,ίσως να φταίει η εποχή,η πληθώρα τεχνολογίας,τα λεφτά που ίσως εμφανιστούν στο μέλλον μετά από πολύ δουλειά ΑΛΛΆ ο πραγματικός λόγος είναι η μαγεία που κρύβεται πίσω από όλο αυτό. 

Η μαγεία πίσω από το Blogging.

Όταν δημιουργείς ένα blog ταυτόχρονα ξεκινούν και οι ευθύνες όπως:

⚫να είσαι στην ώρα σου
⚫να έχεις πρόγραμμα
⚫να είσαι ειλικρινής προς το κοινό σου
⚫να επιλέγεις προσεκτικά ο,τι λες 


...όμως κατά τη γνώμη μου όλα αυτά σε κάνουν καλύτερο άτομο και σε γεμίζουν. Δεν ξεκινάει σαν μια δουλειά αλλά ως χόμπυ, δημιουργικό μάλιστα ώστε να περνάς ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως να μην μπορείτε να πιστέψετε αυτό που τώρα θα πω αλλά όλες αυτές οι ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι αυτό που αγαπάμε ως blogger διότι μέσα από τη δική μας δουλειά γνωρίζουμε τη δική σας αγάπη... ❤

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας