Η Φρουτοπία που αξίζει να δεις

  Εξαιτίας του guest post της κολλητής μου της Χριστιάννας για τη σειρά Witcher, είπα να πάρω και εγώ τη σκυτάλη και να αρχίσω να σας μιλάω για σειρές. Έτσι λοιπόν θα μιλήσω για μια σειρά, παιδικό θα λέγαμε, που κρατάει γενιές και γενιές. Παρόλα αυτά εγώ τη θεωρώ πάντα διασκεδαστική  Αυτή είναι η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά που παιζόταν πριν χρόνια στη δημόσια τηλεόραση. Πληροφορίες

 Η Φρουτοπία στην αρχή ήταν μια σειρά από κόμικ που δημιουργήθηκε το 1983 από τον συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιο Τριβιζά και τον σκιτσογράφο Νίκο Μαρουλάκη. Δύο χρόνια μετά, το 1985, μεταφέρθηκε και στη μικρή οθόνη και στη συχνότητα της ΕΡΤ. Η σειρά είχε τρις σεζόν, με σύνολο 48 επεισόδια. Η διάρκεια κάθε επεισόδιου ήταν κοντα στα 20 λεπτά.  

Υπόθεση 

 Η ιστορία έχει ως εξής. Υπάρχει ένας δαιμόνιος δημοσιογράφος ο Πίκος Απίκος που δουλεύει σε μια εφημερίδα. Το αφεντικό του θα τον στείλει στην Φρουτοπία όπου πλέον ζουν μόνο φρούτα και λαχανικά για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση ενός μανάβη, του Μανώλη. Μέσα από ρεπορτάζ και έρευνα ίσως τελικά καταφέρει εκείνος να λύσει το μυστήριο. Τελικά τα κατάφερε; Θα το μάθεις μόνο αν δεις τη σειρά. Την οποία μπορείς να τη βρεις άνετα στο YouTube.  

Φρουτοπία

Άποψη

  Σαν σειρά τη προτείνω σίγουρα. Είναι μικρή, μπορεί να παρακολουθηθεί από όλες τις ηλικίες και είναι διασκεδαστική. Σίγουρα δεν είναι σαν εικόνα κάτι τρελό και πρωτόγνωρο καθώς μιλάμε για σειρά του 1985 με μαριονέτες, αν δεν κάνω λάθος. Παρόλα αυτά όμως σίγουρα μπορείς να περάσεις όμορφα βλέποντας τη. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας