Αξίζει μια προώθηση στο Instagram?

Πριν ένα μήνα περίπου αποφάσισα να κάνω για πρώτη φορά μια δημοσίευση μου στο Instagram προώθηση. Μου βγήκε σε καλό ή όχι; Ανάμεικτα συναισθήματα. 

Αξίζει μια προώθηση στο Instagram?

Λοιπόν που λες φίλε/φίλη μου, τις προάλλες έκανα μια προώθηση στο Instagram για μια ημέρα με 1€ . Εννοείται για post και όχι για ιστορία. Τα αποτελέσματα ήταν ΟΚΕΥ. Με αυτό εννοώ πως είχαν φυσικά κάποια απήχηση αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Τώρα θα μου πεις τι περιμένεις με 1€? Δεν περίμενα πολλά η αλήθεια είναι άλλα και αυτό που πήρα πίσω ήταν κάτι. 

Εν κατακλείδι, αυτό που θέλω να πω είναι πως μια προώθηση στο Instagram φυσικά θα σε ωφελήσει. Όμως είτε πρέπει να κάνεις συχνές μονόευρες ημερίσιες προωθήσεις είτε να κάνεις ανά διαστήματα κάποιες πιο μεγάλες. Αν κάνεις μόνο μια φορά δεν έχει νόημα πιστεύω. Χίλιες φορές να ταγκάρεις γνωστούς και φίλους, πιο μεγάλη απήχηση θα έχει. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας