Προϊόντα Disney από Essence και Catrice.

Σήμερα θα δούμε τα νέα προϊόντα που έχει λανσάρει η εταιρεία Essence μαζί με την Catrice σε μια συνεργασία με άρωμα Disney. Είναι η πρώτη φορά που κάνω άρθρο τέτοιου είδους, ενημερωτικό εννοώντας οπότε ζητώ να είστε επιεικείς.

Essence Catrice Disney

 Συγκεκριμένα η Essence έχει αναλάβει να βγάλει προϊόντα με της πριγκίπισσες της Disney  ενώ σε αντίθεση η Catrice με τους καλούς χαρακτήρες.  

Η Essence έχει λανσάρει τα εξής: 
Πριγκίπισσες από Essence

Ενω η Catrice έχει λανσάρει τα: 
Villains Catrice Disney

 Εν ολίγοις η Essence έχει ασχοληθεί με τις πριγκίπισσες Άριελ, Χιονάτη, ,Aurora. Πάνω σε αυτές τις πριγκίπισσες λοιπόν έχει λανσάρει 3 παλέτες ματιών, 3 μάσκες προσώπου σε υφασμάτινη μορφή, 3 πινέλα για τα μάτια, 2 μάσκαρα και 3 mist . 

Πριγκίπισσες Essence

Αντίστοιχα η Catrice ανέλαβε τους χαρακτήρες, Ούρσουλα, κακία βασίλισσα και Maleficent. Με βάση αυτές τις κακές φυσιογνωμίες έχει λανσάρει 3 παλέτες ματιών, 3 κραγιόν,3 μάσκες προσώπου σε υφασμάτινη μορφή, 2 highligher και δύο πινέλα προσώπου. 

Villains Catrice Disney

 Σε γενικες γραμμές αυτή η συνεργασία πέρα από το θέα θήναι του πράγματος προσπάθησε να λανσάρει η μία το συμπλήρωμα της άλλης, 6 παλέτες για όλα τα γούστα , πολλές μάσκες για ενυδάτωση και λάμψη. Γενικότερα προσπάθησαν να αγγίξουν όλα τα γούστα και αυτό είναι πολύ έξυπνο από πλευρά τους. Να με ξεχάσω βέβαια να αναφέρω πως η διάθεση των προϊόντων είναι περιορισμένη οπότε αν θες να παραγγείλεις κάτι, καλύτερα να βιαστείς. 

Εγώ ιδανικά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τις μάσκες προσώπου, καθώς με τις tissue μάσκες έχω πάθει μια εμμονή τον τελευταίο καιρό. Η αγαπημένη μου πριγκιπισα είναι η Χιονάτη και η κακία που λατρεύω να μισώ ή κακία βασίλισσα. 

Εσύ τι θα ήθελες να δοκιμάσεις; 
Ποιές χαρακτήρες είναι οι δικές σου αγαπημένες;  

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας