Η φορητή κονσόλα που θα λατρέψεις, Nintendo Switch Lite!

 Χωρίς καμία αμφιβολία, το Nintendo Switch είναι η πιο “ιδιαίτερη” κονσόλα της αγοράς.Σήμερα όμως, θα μιλήσουμε για το Nintendo Switch Lite! Μια μικρότερη, φθηνότερη και μόνο φορητή έκδοση του Switch.

Η φορητή κονσόλα που θα λατρέψεις, Nintendo Switch Lite!


Εάν ψάχνετε κατά βάση για μια φορητή κονσόλα, τότε το Nintendo Switch Lite αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή, ιδίως από την στιγμή που διατίθεται κατά 100 ευρώ φθηνότερα σε σύγκριση με το αρχικό μοντέλο της κονσόλας.

Ακόμα και αν δεν έχει το hardware άλλων δυνατότερων κονσολών, συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλή θέση στην αγορά, λόγω των exclusives, των family friendly παιχνιδιών και τηςφορητότητάς του. Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια των εποχών θα τα βρείτε μόνο σε αυτή τη κονσόλα.

Με μια γρήγορη ματιά στο Nintendo Switch Lite θα δούμε:

  •  Μικρότερη οθόνη αφής 5,5 ιντσών
  •  Πιο ελαφρύ, all-in-one (χωρίς αποσπώμενα Joy-Con)
  •  D-Pad Controls
  •  Βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας (3-7 ώρες)
  •  Έλλειψη IR και HD Rumble
  •  Έλλειψη δυνατότητας σύνδεσης με την τηλεόραση ή αναπαραγωγής σε λειτουργία «tabletop»

Σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας την κονσόλα κάποιο διάστημα και παίζοντας κάποια αποκλειστικά παιχνίδια της, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η αγορά της δεν θα σας απογοητεύσει. Για άλλη μια φορά η Nintendo μας αποδεικνύει ότι τα γραφικά δεν είναι το παν και μπορείς να απολαύσεις ένα παιχνίδι από την εμπειρία που σου χαρίζει!


Time2Pl3y

Γεια σου! Με λένε Χριστιάννα και ασχολούμαι με το gaming. Είμαστε δύο άτομα πίσω από αυτό το λογαριασμό. Εγώ και ο Νίκος! Έχουμε την κοινή αγάπη μας για τα βιντεοπαιχνίδια και τη μοιραζόμαστε μέσα από εδώ,το instagram και το youtube.

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας