Πάει το Facebook?

Είναι το Facebook ακόμη και σήμερα ένας τρόπος να προωθήσεις τη δουλειά σου; Ναι , είναι! 

Facebook Gone?

 Μπορεί στη καθημερινότητα μας πλέον να μην σκρολάρουμε τόσο πολύ στο Facebook όσο στο Instagram αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν το κάνουμε και καθόλου. Το Facebook τον τελευταίο χρόνο και παραπάνω προσπαθεί να στηρίζει τους ανθρώπους που δημιουργούν. Είτε αυτοί είναι content creators είτε μικροπωλητές ακόμη και εταιρίες. Ακόμη και το γεγονός ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις υπαλλήλους μέσω της πλατφόρμας λέει πολλά πιστεύω. 

Facebook

  Εκτός αυτού. Μπορεί η δική μας , η νεότερη γενιά, να μην ασχολείται τόσο, όμως μην ξεχνάς πως υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ακόμη και τώρα 100% χρήστες του Facebook. Επίσης είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια πώς ακόμη και οι ίδιοι οι εργοδότες πριν σου στείλουν eMail ή σε πάρουν τηλέφωνο θα ρίξουν πρώτα από όλα μια ματιά στο προφίλ σου και γενικότερα θα ψάξουν το όνομα σου στο Google. Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ.

 Είτε λοιπόν είσαι δημιουργός περιεχομένου είτε όχι καλό είναι να μοιράζεσαι αυτά που δημιουργείς , ότι και αν είναι , μέσα στη πλατφόρμα. Καθώς εκτός από τους φίλους σου υπάρχει μια πιθανότητα να το δουν και οι μελλοντικοί συνεργάτες σου. Ποτέ δεν ξέρεις. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας