Αντίο 2020.

Σήμερα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και αυτό είναι το τελευταίο άρθρο του 2020 , yeah!!!!! 

 Δεν ξέρω για εσένα αλλά προσωπικά νιώθω πως αυτός ο χρόνος είχε και θετικά και αρνητικά. Επίσης πιστεύω πως μια αλλαγή στους αριθμούς της χρονολογίας δεν θα φέρει την άνοιξη , όπως λέει και η παρεμφερές παροιμία . Παρόλα αυτά καλό είναι και επιβάλεται το 2020 να φύγει και να το αφήσουμε πίσω μας. 

Αντίο 2020


Πως θα μου μείνει στο μυαλό το 2020.

  Αυτή η χρονιά ήταν περίεργη και πρωτόγνωρη παγκόσμια και όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες. Περάσαμε δύσκολα η αλήθεια είναι αυτή. Κάποιοι περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Αυτό όμως που θα μου μείνει σίγουρα είναι πως στα δύσκολα όλοι γινόμαστε μια γροθιά για το κοινωνικό σύνολο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να έχουμε τη τάση συνεχώς να τρωγόμαστε σε γενικές γραμμές εξαιτίας του έντονου ελληνικού ταπαρεμέντου μας , όταν όμως χρειαστεί τα ξεχνάμε όλα αυτά. Τι καλά που θα ήταν να τα ξεχνάμε μόνιμα ε; Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει και αυτό. 

Αντίο 2020

  Σε προσωπικό επίπεδο πάλι δεν άλλαξαν πολλά, σίγουρα άλλαξα εγώ όπως κάθε χρόνο γιατί προσπαθώ να γίνομαι συνεχώς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά περισσότερα για αυτό σας είπα όταν είχα γενέθλια στο άρθρο Happy 22! 

Πως θα δεχτώ το 2021.

 Την νέα χρονιά θα την υποδεχτώ με ελπίδα , χαρά και ρεαλισμό. Όπως κάνω κάθε χρόνο βασικά. Ελπίζω πως όλα σιγά σιγά θα γίνουν καλύτερα και σε κοινωνικό και σε προσωπικό επίπεδο με προσπάθεια και υπομονή . Χαίρομαι γιατί κάθε νέα χρονιά είναι μια αφορμή για νέα ξεκινήματα , νέους πειραματισμούς και νέους στόχους που θα εκπληρώσουν κάτι μεγαλύτερο. Επίσης ανυπομωνώ για το τι νέο θα μας φέρει καλό είτε κακό. Γιατί και τα δύο μας μαθαίνουν κάτι. Τέλος , θέλω να είμαι ρεαλήστρια για αυτό και δεν πιστεύω πως όλα θα φτιάξουν δια μαγείας από την μέρα, απλά ξέρω πως οι καλύτερες μέρες είναι σίγουρα μπροστά. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω! 


Εσένα τι εντυπώσεις σου άφησε το 2020 και πως θα υποδεχτείς το 2021? 🎀

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

  1. Καλή και ευλογημένη χρονιά κορίτσι μου. Τίποτα δεν φτιάχνεται δια μαγείας, πρέπει ο καθένας να δουλέψει με τον εαυτό του κι ύστερα για το κοινό σύνολο. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας