Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.

Εκτός από τις Μέλισσες δεν βλέπω ο κόσμος να στηρίζει πολύ τις ελληνικές σειρές και η αλήθεια είναι πως μπορώ να καταλάβω το γιατί. Όμως εγώ έχω την υποχρέωση να σου μεταφέρω τις δικές μου αγαπημένες που πολλές φορές είναι και ελληνικές. Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για το Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος!

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

Υπόθεση-Πληροφορίες

Το Ουκ αν λάβοις είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε στο Mega τη σεζόν 2010-2011. Είναι μικρή σε διάρκεια, σύνολο 14 επεισόδια. Σε σενάριο Γιώργου Φειδά και Γιάννη Τσιτσώνη. 

Υπάρχουν τρεις βασικοί χαρακτήρες: 
  • Μένιππος : Πάνος Μουζουράκης 
  • Θεός Ερμής: Γιάννης Σαρακατσάνης και 
  • Χάρος : Λευτέρης Ελευθερίου 

 Ουσιαστικά είναι μια σειρά σάτιρας. Σχολιάζει γεγονότα της εποχής που διαδραματίζεται ενώ η  λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Αθήνα. Σε ολάκερη τη σεζόν ο στόχος είναι ένας. Να βγάλει ο Μένιππος 1€ ώστε να πεθάνει επιτέλους και οι άλλοι δύο να βγουν στη σύνταξη. 

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.


Η γνώμη μου 

 Παίζει να την έχω δει 4, 5 φορές; Δεν έχω ιδέα. Όταν δεν ξέρω τι να δω ή μάλλον για να είναι ειλικρινής, όταν βαριέμαι να δω 45 λεπτά ενός επεισοδίου και έχω ανάγκη από γέλιο είναι σίγουρα στις τοπ επιλογές μου. Όμως εδώ πρέπει να πω ότι πολλές φορές έχω νιώσει και άσχημα με κάποια θέματα που στήριζαν αλλά αυτό συνέβη ελάχιστες φορές εδώ και εκεί. Να πω ότι είναι για άνω τον 16 ξεκάθαρα καθώς υπάρχουν πολλα ακατάλληλα θέματα θα έλεγα, όμως γενικά τη συστήνω για ένα χαλαρό βραδάκι πριν κοιμηθείς.

Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω πως μπορείς να τη δεις στο YouTube. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας