5 Συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου.

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η πολυπόθητη γιορτή του Φλεβάρη , για πολλούς αν όχι για εμένα. Μπορεί λοιπόν να θες να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο στον σύντροφό σου , ή ακόμα και για εσένα, ώστε να μπεις λίγο παραπάνω στο κλίμα. Μπορεί εγώ να μην είμαι ειδική σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική αλλά ο αγαπητός μας Άκης Πετρετζίκης είναι. Για αυτό και έκανα μια έρευνα στο site του για να σου προτείνω τις δικές μου αγαπημένες επιλογές για του Αγίου Βαλεντίνου. Δύο αλμυρές και τρις γλυκές συνταγές. 

5 Συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι συνταγές που διάλεξα πέρα του οτι εκπέμπουν έρωτα από το σχήμα τους (καρδούλα), είναι έρωτας από μόνα τους. Από γεύση , χρώμα αλλά και όψη. Εγώ προσωπικά θα ήθελα κάποιος να μου κάνει τα τραπέζι με κάποιες από αυτές τις επιλογές. Τα γλυκά έχουν ως κύριο συστατικό τη σοκολάτα που είναι άλλωστε και ο αρχηγός της ημέρας. Εγώ και ο Άκης ελπίζουμε να τα δοκιμάσετε και να τα απολαύσετε. 

(Θα βρεις τη συνταγή πατώντας τον κάθε τίτλο.) 


5 Συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου.5 Συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου.


5 Συνταγές για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας