Ποια eye patches θα μου αλλάξουν το βλέμμα;

Μπορεί ειδική να μην είμαι στα eye pathces όμως το καλό το προϊόν νομίζω πως το καταλαβαίνεις με τη μια. Σήμερα θα σου πω την εμπειρία μου με τα eye patches μιας χρήσης από την ελληνική εταιρεία, Youth Lab. 

Ποια eye patches θα μου αλλάξουν το βλέμμα;

Τα συγκεκριμένα eye patches απευθύνονται σε άτομα που ζητούν πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη. Μπορείς να τα τοποθετήσεις με διαφορετικό τρόπο ανάλογα την ανάγκη που έχεις. Όπως το δείχνει η φωτογραφία επάνω αν έχεις φακίδες ή ανάποδα, δηλαδή με την γωνία προς τα μέσα για το πόδι της χήνας. Προσωπικά ρυτίδες ακόμη δεν έχω οπότε τα εφάρμωσα με την πρώτη επιλογή, βέβαια θα μου πεις ούτε φακίδες έχω αλλά τη δουλειά της την έκανε. 

Ποια eye patches θα μου αλλάξουν το βλέμμα;

Κάπου εδώ να μιλήσω λίγο και για την υφή ή οποία με ενθουσίασε. Είναι σαν ένα σταθερό τζελ το οποίο στέκεται και κολλάει όμορφα κάτω από τα μάτια χωρίς να γλιστράει και να πρέπει συχνά πυκνά να τα ξανά βάζεις στη θέση τους. Όταν τα πρωτοβάζεις στα μάτια σου νιώθεις μια πολύ όμορφη αίσθηση δροσιάς, όμως στη συνέχεια όταν αρχίζει το προϊόν να δρα αρχίζει λίγο να καίει, μην τρομάξεις δεν θα χάσεις το μάτι σου, προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος άλλωστε. 


Το αποτέλεσμα που είδα μετά μπορώ να πω ότι με σόκαρε. Εκτός του μου έδωσε ένα απίστευτο boost ενυδάτωσης ήταν σαν να εξαφανίστηκαν τα πρυξίματα που έχω. Αυτό που με σόκαρε όμως ακόμη περισσότερο είναι ότι με σωστή περιποίηση το αποτέλεσμα κρατάει αρκετές ημέρες οπότε στο προτείνω με τα 1000. Είναι κάτι που σίγουρα θα ξανά αγοράσω. Αν μπορείς μάλιστα να επενδύσεις στην full size συσκευασία μην συστάσεις! 

Αν τα έχεις δοκιμάσει και εσύ, περιμένω την άποψη σου στα σχόλια. 👀


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας