Πως να προωθήσεις τη δουλειά σου στο Instagram.

O πιο εύκολος, κοινός και αμέσως τρόπος να προωθήσεις τη δουλειά σου, οποία και αν είναι αυτή, είναι το Instagram. Πως μπορείς να το κάνεις όμως; 

Πως να προωθήσεις τη δουλειά σου στο Instagram.

Instagram Stories

Το κοινό αγαπάει την αμεσότητα, μην το ξεχνάς αυτό. Βρες αφορμές να μιλήσεις στο κοινό σου, είτε μέσω φωτογραφίας είτε με κάποιο βίντεο και πες του πόσο χαρούμενος είσαι με το νέο σου project και πόσο ανυπομωνείς να τους το παρουσιάσεις. Κάνε ένα promo και κάνε τους να αγωνιούν για το τι ετοιμάζεις.  

IGTV 

Το βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος να προωθήσεις την οποιαδήποτε δουλειά. Πλέον όμως δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις ένα YouTube κανάλι για αυτή τη δουλειά. Με το Instagram μπορείς να τα κάνεις όλα και συμφέρει. 

Δες και μάθε να κάνεις μοντάζ, καθώς κάποιες έξυπνες κινήσεις σε αυτό, όπως color pick eraser θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.  


Αλληλεπίδραση 

Το Instagram είναι μέσο επικοινωνίας. Για αυτό χρήσιμο θα ήταν να μην αφήνεις τον κόσμο χωρίς λόγο στο διαβάστηκε. Όπως επίσης να απαντάς όσο πιο άμεσα γίνεται στα σχόλια του. Εξίσου όμως σημαντικό με τους ακόλουθους είναι να βρεις άτομα που κάνουν παρόμοια δουλειά με εσένα και να τους στηρίξεις από τη καρδιά σου, ώστε που ξέρεις, στο μέλλον ίσως υπάρχει και συνεργασία. Επίσης μην θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος, υπάρχουν και καλύτεροι από εσένα και είναι ωραίο να κοινοποιείς τις δουλειές τους. 

Διαφημίσεις 

Μια ελάχιστη επιβάρυνση στο iBank ή στο Pay Pal σου μια φορά το μήνα δεν είναι τόσο επίπονη σχετικά με το πόσο καλό θα κάνεις στο λογαριασμό σου. Όταν ανεβάζεις κάποιο post στο οποίο μιλάς για τη δουλειά σου είναι σχεδόν απίθανο να το δουν πολλά άτομα, ειδικά αν είσαι καινούργιος, ακόμη και αν τους ενδιαφέρει. Για αυτό υπάρχει η διαφήμιση. Βρίσκει άτομα που αναζητούν παρόμοιο περιεχόμενο με το δικό σου και τσουπ, τους πετάει τη δημοσίευση σου. Χρήσιμο σωστά; 


Ελπίζω να τα δοκιμάσεις και να δεις αποτελέσματα. ✌🏻

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας