Σε αγαπώ αφού..all I see is you!

Υπάρχει μια ταινία που την είδα στην αρχή της χρονιάς, με τη γυναίκα του Ryan Reynolds, 
Blake Lively. Η ταινία λέγεται All I see is you και είναι μια δυνατή ταινία αγάπης, αλλά οχι μόνο.

Σε αγαπώ αφού..all I see is you!

 Ας γνωρίσουμε λοιπόν τη Gina. Μια κοπέλα με απειροελάχιστη δυνατότητα όρασης ή οποία ζει με τον σύζυγό της που την αγαπάει πολύ, είναι δίπλα της  και θέλουν σιγά σιγά να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Μέσα σε όλα αυτά πασχίζουν για την όραση της και τελικά τα καταφέρνουν. Μετά από αρκετά χρόνια καταφέρνουν να κάνουν μια επέμβαση που θα της αλλάξει τη ζωή. Όχι μόνο γιατί πλέον ξαναβρίσκει το φως της κυριολεκτικά..αλλά και μεταφορικά. Καθώς πλέον αρχίζει να αντιλαμβάνεται διάφορα προβλήματα στη σχέση τους που δεν περίμενε να υπάρχουν. 

Σε αγαπώ αφού..all I see is you!

Η αγάπη τελικά μάλλον δεν είναι τυφλή. Ο ρόλος που υποδύθηκε η Lively ήταν σίγουρα πρόκληση για εκείνη καθώς είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Η ιστορία προσωπικά με άγγιξε. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα δεχτεί να είναι ουσιαστικά τα ίδια σου τα μάτια στη ζωή;  Να σε αγαπάει παρόλα τα ελαττώματα σου, μικρά ή μεγάλα; Μην αναρωτιέσαι είναι κάτι πολύ δύσκολο. Όμως εκείνοι τα κατάφεραν ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. 

Όταν όμως το "πρόβλημα" που έχεις φύγει από τη μέση αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά προβλήματα που πριν για εσένα  δεν υπήρχαν. Κυρίως γιατί τώρα εσύ η ίδια μπορείς να κάνεις πράγματα που πριν δεν μπορούσες, όπως για παράδειγμα να πας σε ένα bar. Σκέψου όμως ο απέναντι σου να μην θέλει να πάει έτσι και αλλιώς; Να μην ταιριάζουν τα γούστα σας και όχι μόνο. 

Είναι μια ταινία που μου δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά που μόνο όφελος μπορούν να έχουν αν τα απαντήσεις μέσα σου. Σου προτείνω να την παρακολουθήσεις ανεπιφύλακτα. 

Προσωπική Βαθμολογία : 4/5 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας