Τι ήταν τελικά αυτό το Wanda Vision?

Μια πρόσφατη σειρά της Marvel που κίνησε πολύ το ενδιαφέρον στο κοινό της είναι η σειρά του Disney+ Wanda Vision. Η σειρά αφορά τους γνωστούς μας χαρακτήρες Wanda Maximof και τον Vision, ο οποίος γνωρίζουμε από την τελευταία ταινία των Avengers ότι μας άφησε χρόνους. Τι είναι είναι λοιπόν αυτό που θα δω στα 9 επεισόδια της σειράς;  

Τι ήταν τελικά αυτό το Wanda Vision?

Καταρχάς να πω ότι όπως και στις ταινίες έτσι και εδώ πρωταγωνιστούν η Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany. Επίσης αν έχεις εμπειρία από την Marvel θα αναγνωρίσεις και ηθοποιούς από άλλες γνωστές της παραγωγές. Σίγουρα είναι πολύ όμορφη σειρά όσον αφορά τα ρούχα, το μοντάζ, τα χρώματα, ότι έχει να κάνει με το μάτι παίρνει 99% . Πάμε όμως στο ζουμί που είναι η ιστορία. 

Τι ήταν τελικά αυτό το Wanda Vision?

Ξεκινόντας να παρακολουθείς την σειρά νιώθεις ότι βλέπεις ένα sitcom της δεκαετίας του 60. Ασπρόμαυρο φίλτρο και ρούχα εκείνης της εποχής , παθαίνεις λίγο ένα σοκ και λες "Όπα τι γίνεται εδώ;" . Μετά σιγά σιγά τα χρόνια περνάνε, μπαίνουμε στην εποχή με χρώμα και σε άλλου είδους sitcom με αντίστοιχο στυλ και μακιγιάζ. Ταυτόχρονα όμως βλέπουμε και το τώρα. Στο οποίο τώρα ένας συντάγματαρχης και η ομάδα του προσπαθούν να καταλάβουν τι στα κομμάτια είναι αυτό που συμβαίνει στο Westview. Σιγά και σταθερά το κουβάρι της ιστορίας αρχίζει να εξελίσσεται. 

Τι ήταν τελικά αυτό το Wanda Vision?

Στην αρχή δημιούργησε σε όλους όσους έβλεπαν day 1 τα επεισόδια ότι εδώ η Marvel ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Χωρίς το γνωστό τροπάριο υπάρχει ένας κακός και ο καλός τον αντιμετωπίζει και τον νικάει. Όλα αυτά μέχρι το έκτο περίπου επεισόδιο. Δεν ξέρω αν φοβήθηκε η Marvel ότι θα χάσει το κοινό της και προς το τέλος ήθελε "να ανάψει τα αίματα" με τις γνωστές μας υπέροχες σε green screen γυρισμένες μάχες. Εν τέλη η σειρά λίγο σε απογοητεύει, όχι γιατί δεν την απολαμβάνεις αλλά επειδή κάτι διαφορετικό ένιωσες στην αρχή ότι θα σου προσφέρει και άλλα σου έδωσε στο τέλος. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά είναι πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα και την προτείνω σίγουρα να τη δείτε καθώς και mini σειρά. Απλά την επόμενη φορά θα ήθελα να μην το χαλάσουν στο τέλος. 


Εσύ την είδες τη σειρά; 
Πως σου φάνηκε; 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας