Μακριά Μαλλιά Τώρα!

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί...
-Πως μπορώ να μακρύνω τα μαλλιά μου γρήγορα;

Μακριά Μαλλιά Τώρα!


Εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω την λύση! Εκεί έξω υπάρχουν διάφορα προϊόντα κατά της θερμότητας σιλικονη θερμοπροστατευτικά σπρέι ειδικές χτένες και πολλά πολλά ακόμη. Όμως είναι όλα αυτά τα προϊόντα βοηθητικά για τα μαλλιά μας τελικά; Από προσωπική εμπειρία λοιπόν θα σου πω τι δούλεψε σε εμένα!

Όχι Θερμότητα!

Αν θέλεις όντως να δεις γρήγορα διάφορα στα μαλλιά σου αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις! Πέρα από αφυδάτωση όλα αυτά τα μηχανήματα (ψαλίδι,πιστολάκι,ισιωτική ) προκαλούν ψαλίδα και καίνε τα μαλλιά. Οπότε άφησε τα όλα στην άκρη και θα με θυμηθείς! 
  

                            Λαδάκια! 

Καλό θα ήταν να έχεις στην κατοχή σου ενα λαδάκι και να το βάζεις σε νωπά μαλλιά. Εγω χρησιμοποιώ της Elvive εκείνο με το χρυσό καπάκι. Είναι πολύ ανάλαφρο και καθόλου λιπαρό. Το συγκεκριμένο μπορείς να το βάζεις σε βρεγμένα ΚΑΙ σε στεγνά μαλλιά. 

Μακριά Μαλλιά Τώρα!
Photo by lorealparis.gr                              Μάσκες! 

Η ενυδάτωση είναι το παν! Ειδικά αυτούς του καλοκαιρινούς μήνες το μαλλί σου το έχει ανάγκη. Υπάρχουν διάφορες μάσκες εκεί έξω και ψάχνοντας θα βρεις την δική σου αγαπημένη εγω ωστόσο θα σου προτείνω αυτή που χρησιμοποιώ εγώ και δεν αλλάζω με τίποτα! Είναι μια μάσκα από Gliss και είναι στην μαύρη συσκευασία.

Μακριά Μαλλιά Τώρα!
Photo by Gallery De BeautéΌπως είδες δεν χρειάζονται πολλά για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αντιθέτως τα πολλά προϊόντα θα επιβαρύνουν τα μαλλιά σου. Ελπίζω να σε βοήθησα!
 You got this! 
Και στο κάτω κάτω μην ξεχνάς, είναι απλά τρίχες! <3


Μακριά Μαλλιά Τώρα!
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας