Μια χαλαρή συζήτηση με τη Miss Madden

Στο σημερινό μας άρθρο είμαι υπερβολικά περισσότερο χαρούμενη από ότι ίσως θα έπρεπε. Αυτό γιατί σήμερα θα διαβάσεις την συνέντευξη του αιώνα. Αλλιώς θα το λέγαμε και μια χαλαρή συζήτηση με τη Miss Madden, σαν αυτές που κάνουμε στο Twitch. Δεν θα πολυλογήσω περισσότερο όμως. Πάμε στη συνέντευξη! 

Μια χαλαρή συζήτηση με τη Miss Madden


Καταρχάς θέλω να μας πεις δυο λόγια για εσένα. Να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και με τι ασχολείσαι σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει.  


Ονομάζομαι Μαρία Κυριακή Κέλλα. Έχω σπουδάσει web design αλλά με κέρδισε το YouTube. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με τα social media και ειδικά το τελευταίο διάστημα αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο Twitch.


Πριν μιλήσουμε για τη μαγεία του Twitch που σε έχει καθηλώσει κοντά του. Πες μας πως ήταν όταν πρωτοξεκίνησε το διαδικτυακό σου ταξίδι στο YouTube, καθώς από εκεί ξεκίνησαν όλα. Στις 12 Μαρτίου του 2012 συγκεκριμένα, ήταν η μέρα που ανέβασες το πρώτο σου βίντεο. Ένα haul παρακαλώ! 

Παρακολουθούσα πολύ ξένο YouTube και ανακάλυψα ότι υπάρχουν και Ελληνίδες YouTubers που ασχολούνται με το Beauty, και μιας και πειραματιζόμουν εκείνο το διάστημα με το μακιγιάζ αποφάσισα να ξεκινήσω το δικό μου beauty κανάλι. Βέβαια η θεματολογία με τα χρόνια άλλαξε. Στην αρχή είχα πολύ άγχος και ήμουν πολύ αμήχανα αλλά όταν πήρα τα πρώτα σχόλια απ' τον κόσμο πήρα θάρρος. Όλο αυτό κύλησε πολύ ευχάριστα.


Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έκανες τακτικά YouTube, ας μην πούμε πόσα καλύτερα , τι άλλαξε; Τι ήταν εκείνο το κλικ που σε έκανε να πεις «Εμένα παιδιά δεν με εμπνέει αυτό πλέον, θέλω να κάνω κάτι άλλο.» 

Πάντα μου άρεσαν περισσότερο τα livestreams απ' τα βίντεο λόγο της αμεσότητας που έχεις με το κοινό, αλλά το τελευταίο διάστημα παρατηρούσα ότι δεν με γέμιζε και δεν με ευχαριστούσε τόσο το να κάνω βίντεο και έβλεπα ότι απολάμβανα περισσότερο το χρόνο μου στα livestreams και για αυτό τα επέλεξα.


Πάμε στο αγαπημένο twitch. Καταρχάς δεν θα μιλήσουμε για την υπέροχη παρέα που έχουμε φτιάξει όποιος θέλει ας μπει να μας δει.

 
Δευτέρα-Πέμπτη 18.00 twitch.tv/missmaddenplays

Μια χαλαρή συζήτηση με τη Miss Madden


Θέλω όμως να μου πεις, πως ήταν αρχικά η μετάβαση από το να είσαι μια YouTuber , που δουλεύεις πάνω σε ένα βίντεο για κάποιες ώρες και μετά το παραδίδεις έτοιμο , στο να γίνεις streamer που είναι όλα ζωντανά και το παραμικρό λάθος ή αναποδιά είναι ουσιαστικά φανερό προς όλους. 


Και στα βίντεο αλλά και στα live είμαι ο εαυτός μου, οπότε η μόνη διαφορά για μενα ουσιαστικά είναι ότι δεν κάνω μονταζ στα live. Όσο για τα λάθη και τις αναποδιές προσπαθώ να τις αντιμετωπίσω με χιούμορ. Οπότε γενικά στην μετάβαση μου απ' το YouTube στο Twitch αντίκρισα πολλές διαφορές κυρίως προς τα νούμερα αλλά αυτό δεν με έκανε να το βάλω κάτω αντίθετα προσπαθώ όλο και περισσότερο για το καλυτερο.

Υπάρχει κάποια διαφορά πιστεύεις το να είσαι γυναίκα YouTuber και Streamer στην Ελλάδα; Έχεις δει για παράδειγμα διαφορετική αντιμετώπιση από κάποιον επειδή είσαι γυναίκα ή δεν υπάρχει αυτό πλέον; 


Να σου πω την αλήθεια ποτέ μου δεν βίωσα κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε γυναίκα ή άντρα streamer. 

Αν κάποιος ερχόταν τώρα και σε ρωτούσε «Θέλω να ξεκινήσω το YouTube/ Streaming. Τι πρέπει να κάνω;»
Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που θα του έδινες σήμερα.


Για μενα το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ακούγεται πολύ κλισέ αυτό αλλά είναι η αλήθεια γιατί ακόμα και αν προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι αργά ή γρήγορα θα φανεί. 

Πάμε τώρα στα πιο προσωπικά. Έχεις κάνει και εσύ η ίδια γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία μάλιστα σε κάνει πολύ χαρούμενη, πίστεψέ με φαίνεται. 

Μια χαλαρή συζήτηση με τη Miss Madden


Πόσο σημαντικό είναι για κάποιον άνθρωπο που ασχολείται με αυτά τα μέσα , που μεταξύ μας τώρα, ούτε σταθερός μισθός υπάρχει , ούτε μεγάλη ασφάλεια για το μέλλον. Να βρει έναν άνθρωπο στη ζωή του που πραγματικά θα τον στηρίζει ότι και αν κάνει, ότι απόφαση και αν παίρνει. 


Απάντησες στην ερώτηση μόνη σου. Είμαι πολύ τυχερή που εχω βρει έναν άνθρωπο που με στηρίζει σε αυτό που κάνω και ότι και αν συμβεί θα είναι δίπλα μου. 


Τώρα θέλω να παίξουμε ένα μικρό παιχνίδι. Θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και πρέπει η απάντηση να είναι μόνο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Ελπίζω να είσαι έτοιμη για αυτό.


Σου αρέσει το πρωινό ξύπνημα;

Όχι

Θα γυρνούσες τον κόσμο;

Όχι

Αγαπάς τη ζωή σου όπως είναι;


Ναι

Θυμώνεις εύκολα;


Όχι


Θα μπορούσες να τρως donut 🍩 κάθε μέρα; 


Ναι 


Περιέγραψε τον εαυτό σου με 5 λέξεις: 


1. Εσωστρεφής
2. Αναβλητική
3. Ευαίσθητη
4. Καχύποπτη
5. Ρομαντική


Για το τέλος θέλω να μου πεις. Αν κάποιος μετά από αυτή τη συνέντευξη θέλει να σε ακολουθήσει που μπορεί να βρει; Εκτός από το twitch που αναφέραμε παραπάνω. 

Μπορούν να με βρουν εδώ :


 Αυτή λοιπόν ήταν η συνέντευξη μας για σήμερα. Θα χαρώ να μου γράψεις στα σχόλια ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος που θες να πάρω συνέντευξη. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας