Καλοκαιρινό cheesecake με βύσσινο

Αν εξαιρέσουμε κάποιες εκρήξεις χειμερινού καιρού είμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι. Μπορείς να μην είναι η αγαπημένη μου εποχή όσον αφορά την ζέστη αλλά είναι η αγαπημένη μου όσον αφορά τα υπέροχα φρούτα και λαχανικά της εποχής! Αλλά να μην ξεχάσω και τα γλυκά του. Σήμερα λοιπόν θα σου πω τη συνταγή που ακολουθώ εγώ για ένα υπέροχο καλοκαιρινό και δροσερό cheesecake με βύσσινο φυσικά!


Θα χρειαστείς...

*Αγοράζοντας τα προϊόντα από τα links που σου δίνω παίρνω μια μικρή προμήθεια. 

Εκτέλεση 

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μουλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ
  2. Βάζουμε τη κανέλα και ανακατεύουμε
  3. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το τριμμένο μπισκότο 
  4. Το βάζουμε σε ένα τσέρκι και με τη βοήθεια ενός ποτηριού το στρώνουμε καλά 
  5. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε τη κρέμα για να σφίξει 
  6. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη φυτική σαντιγί με το ζαχαρούχο και το τυρί κρέμα. (Εδώ μπορείς να προσθέσεις ότι θες , αν θες για περαιτέρω γεύση πχ. βανίλια ή ξισμα από lime κλπ.) 
  7. Απλώνουμε τη κρέμα μας πάνω από τη βάση με το τριμμένο μπισκότο και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά. 
  8. Για το τέλος τοποθετούμε επάνω την κομπόστα βύσσινο. Σε περίπτωση που έχεις γλυκό βύσσινο χρήσιμο είναι να το δέσεις με λίγο νισεστέ αλλιώς δεν θα καθήσει σωστά επάνω στο γλυκό μας. 

Καλοκαιρινό cheesecake με βύσσινο



Ελπίζω να σου φάνηκε εύκολο και να το κάνεις. Θα χαρώ να δω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου. ❤️



Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

6 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας