ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών

 Πολλές φορές αντί για κραγιόν μου αρέσει να χρησιμοποιώ μόνο μολύβι χειλιών. Καθώς είναι σίγουρα πιο σταθερά, είναι δύσκολο να κάνεις "λάθος" και αν έχεις καλά περιποιημένα χείλη, θα φαίνονται υπέροχα και φυσικά! Ποιες είναι όμως οι εταιρείες που έχουν τα καλύτερα μολύβια χειλιών με βάση τη δική μου εμπειρία; Αυτό θα το μάθεις σήμερα. 

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών

No1: Nyx  

Καταρχάς να πω κάπου εδώ ότι στο "μολύβια μακιγιάζ" είμαι λίγο παλιομοδίτικη θα μπορούσες να πεις. Πέρα από τα μολύβια φρυδιών , σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες προτιμώ τα μη - μηχανικά. Καθώς 1. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και 2. για εμένα είναι πιο βολικά. Η Nyx λοιπόν είναι μια από τις εταιρείες που κρατεί ακόμη γερά τα κλασσικά μολύβια χειλιών. Εκτός του ότι έχουν υπέροχα χρώματα, καλή εφαρμογή και διάρκεια. Τι άλλο θέλεις; 

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών
Photo by nyxcosmetics.gr

No2: Seventeen 

Η Seventeen τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη πρόοδο όχι μόνο στον τομέα του μακιγιάζ αλλά και του skincare. Πρόσφατα μάλιστα είδα όταν έχουν αλλάξει και το site τους και χάρηκα ιδιαιτέρως. Μιλάμε για μια ελληνική εταιρεία που γνωρίζει καλά και τις ανάγκες των Ελληνίδων γυναικών. Τα μολύβια χειλιών από τη σειρά Supersmooth είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθώς είναι βουτυραίνια και θα ταιριάζουν και στα πιο ξηρά χείλη.

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών
Photo by seventeencosmetics.com


Νο3. Golden Rose  

Δεν γινότανε σε αυτό το άρθρο να μην γράψω για τα  Matte Lipstick Crayon από τη Golden Rose. Αφού είναι το 11 είναι το μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιώ στα χείλη μου τελευταία. Είναι matt χωρίς όμως να ξηραίνει τα χείλη έχει μια αρκετά καλή διάρκεια αν δεν φας κάτι που λαδερό και επειδή το σχήμα του βοηθάει απίστευτα στην εφαρμογή.

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών
Photo by londessa.gr


Νο4. KORRES 


Η σειρά lip liners με έλαιο βαμβακιού από την KORRES μπορεί να μην έχει πολλές αποχρώσεις αλλά δεν γινόταν να μην τα βάλω σε αυτή τη λίστα. Καθώς είναι τόσο πολύ σταθερά και όμορφα στα χείλη, που απλά δεν περιγράφω άλλο.  

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών
Photo by gr.korres.com


Νο.5 Dust n Cream 


Τα ξύλινα μολύβια της Dust n Cream μπορεί να μην είναι ιδανικά για όλη την επιφάνεια των χειλιών καθώς είναι αρκετά σκληρά. Όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για περίγραμμα. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει στα προτείνω, είναι και ελληνική εταιρεία. Μην το ξεχνάς! 

ΤΟΠ 5 Μολύβια Χειλιών
Photo by dustandcream.gr
Εσένα ποια είναι τα αγαπημένα σου lip liners? 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας