Εσύ το γνωρίζεις το Episode?

 Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έγραψα κάποιο άρθρο, όπως επίσης έχει πολύ καιρό να ανέβεις κάποιο άρθρο σχετικό με gaming. Οπότε αποφάσισα να τα συνδυάσω. Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για μια mobile εφαρμογή αλληλεπίδρασης ιστοριών. Για εμένα είναι κάτι σαν ανάγνωση βιβλίου σε ψηφιακή μορφή αλλά μπορείς να το πεις και παιχνίδι. Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε για το Episode. 

Εσύ το γνωρίζεις το Episode?


Τι είναι το Episode App? 

Είναι μια εφαρμογή που μπορείς να έχεις είτε στην android ή στην IOS συσκευή σου με πολλές και διαφορετικές animated ιστορίες πολλών θεματολογιών , κυρίως ρομαντικές όμως, όπου δημιουργούνται πολλές φορές και από τους ίδιους τους χρήστες της εφαρμογής, το είχα δοκιμάσει και εγώ. Οι ιστορίες αυτές χωρίζονται σε επεισόδια. Για αυτό και εγώ συχνά το συνδέω με ένα βιβλίο που χωρίζεται σε κεφάλαια. Για να προχωρήσεις στην επόμενη σκηνή της ιστορίας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα tap στην οθόνη σου. Για να διαβάσεις ένα επεισόδιο χρειάζεσαι ένα "εισητηρίο" τα οποία είναι 4 και ανανεώνονται κάθε 3 ώρες , αν θυμάμαι καλά, εννοείται πάντα μπορείς αγοράσεις και επιπλέον με χρήματα 💸 αλλά είναι κάτι που δεν προτείνω. 

Σε ποιους απευθύνεται;

Είναι μια εφαρμογή που προτείνω για μεγαλύτερες ηλικίες. Δηλαδή αν είσαι 13 και θες να ασχοληθείς μαζί της καλύτερα άφησε το. Οι περισσότερες ιστορίες εμπειριέχουν βία ή ερωτικές σκηνές. Τώρα θα μου πεις είναι animation και πρακτικά δεν φαίνεται απολύτως τίποτα. Όμως και πάλι οι νεαρότερες ηλικίες μπορεί να επιρεαστούν. Κατά τα άλλα είναι μια χαλαρωτική εφαρμογή που μπορείς να περάσεις το χρόνο σου αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. 

Αν θέλω να κάνω την δική μου ιστορία; 

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Καταρχάς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία μέσα από το επίσημο site της Episode Interactive . Όμως θα χρειαστεί να επενδύσεις πολύ χρόνο και να μάθεις κώδικα. Ναι καλά διάβασες κώδικα. Εντάξει προφανώς δεν είναι τόσο δύσκολο με το να μάθεις Java αλλά και πάλι θέλει τον χρόνο του. Συν ότι πρέπει να ξέρεις να δημιουργείς και κάποια γραφικά ώστε να κάνεις πιο όμορφες τις ιστορίες σου. 

Βρες την εφαρμογή για, 

Android : Google Play 

IOS : App Store Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας