Γκρουπ της Christie Tate από εκδόσεις Λιβάνη

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για ένα ιδιαίτερο βιβλίο που ολοκλήρωσα πρόσφατα.Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία που έχω να πάρω κάτι διαβάζοντας τα,που θα δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχω,ακόμα και να μου δίνει τροφή για σκέψη.Ενα από αυτά τα βιβλία είναι και αυτό. 

Γκρουπ της Christie Tate από εκδόσεις Λιβάνη


                                                                  Περίληψη Κύριο πρόσωπο της ιστορίας μας είναι η Κρίστι Τέιτ κορυφαία φοιτήτρια της νομικής σχολής. Η Κρίστι πάσχει από διατροφική διαταραχή, η οποία βέβαια είναι σε σταθερή κατάσταση. Μετακομίζοντας όμως στο Σικάγο,θα αρχίσει και ο Γολγοθάς της .Ξεκινούν οι αυτοκαταστοφικές της σκέψεις, και η απομόνωση της επιστρέφει. Θα γνωρίσει την κατάλληλη στιγμή τον δρ.Ρόζεν ο οποίος είναι ψυχοθεραπευτής, και έχει ομάδες ψυχοθεραπείας. Καταλήγει έτσι να ενταχθεί σε μια από τις ομάδες του, όμως αρνητικές σκέψεις για αυτή την κίνηση την καταβάλλουν, νομίζοντας πως δεν θα καταφέρει κάτι. Μέσα σε όλο αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας, ο δρ.Ροζεν πιστεύει πως αυτό που χρειάζετε πάντα είναι κάποιον να μοιράζετε κάθε λεπτομέρεια των κινήσεων της,και όχι κάποια θεραπεία. Αρχίζει λοιπόν μια εμπειρία για την Κριστι,απαιτητική, προτογνωρη και δύσκολη. 

                                                                

 Η Αποψή μου 


 Από την πρώτη κι ολας σελίδα με κέρδισε αμέσως.Δεν ήθελα να το αφήσω από τα χέρια μου.Η γραφή εθιστική,και ταυτόχρονα μια ιστορία που θες να δεις πως τελικά θα καταλήξει η Κρίστι,και αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια που έχει από την διατροφική διαταραχή,και τις ανησυχίες της απομόνωσης της.Οσο το διαβάζεις,σου δίνει τροφή για σκέψη κυρίως για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κάποιον να μοιραζόμαστε κάθε τι που μας απασχολεί.Και όχι να τα θάβουμε μέσα μας.Επιπλέον την σημασία που έχει η ψυχική υγεία μας και ότι αν δεν είμαστε καλά μέσα μας,επαναλαμβανουμε τα ίδια λάθοι και δεν μπορούμε να πάρουμε σώστες αποφάσεις,τόσο για την προσωπική μας ζωή με την σωστή επιλογή συντρόφου, όσο για τις απλές καθημερινές αποφάσεις. 

 Αν θες ένα βιβλίο,να σε κερδίσει από την πρώτη κι ολας πρόταση θα σου πρότεινα να αναζητήσεις σίγουρα το συγκεκριμένο βιβλίο.

Αν θες μπορείς να αγοράσεις και από εδώ

2 Σχόλια

 1. Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο!
  Το βάζω στην λίστα αγορών μου!
  Αν και ομολογώ πως το 2021 διάβασα ελάχιστα και με λυπεί πολύ αυτό.
  Ελπίζω την νέα χρονιά να διαβάσω περισσότερο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαίρομαι πολύ που το βρήκες ενδιαφέρον. Σίγουρα αξίζει να το διαβάσεις. Να μην αισθάνεσαι άσχημα,το διάβασμα είναι απόλαυση και καλύτερα να μην το κάνουμε εξαναγκαστικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας