5 υπέροχες ταινιες των 00's

Γυρνάμε λίγο πίσω τον χρόνο στην ένδοξη εποχή των ταινιών. Την χρυσή δεκαετία. Αγαπημένες ταινιες, ανέγκιχτες, με μηνύματα και όμορφες νοσταλγικές εικόνες με άρωμα 00's. Κανονικά σε αυτήν την λίστα θα έπρεπε να υπάρχουν πάνω από 30 ταινιες, ναι, καλά διάβασες! 30, όμως αυτό πιστεύω θα σε μπέρδευε και εν τέλη δεν θα έβλεπες κάποια. Ο σκοπός μου είναι αν είσαι άτομο κάτω των 18 να εκτιμήσεις λίγο παραπάνω εκείνη την εποχή οπότε είπα να φτιάξω μια λίστα από 5 δικές μου αλλά και παγκοσμίως αγαπημένες ταινιες των 00's. 

5 υπέροχες ταινιες των 00's


1. Requiem for a dream


Τέσσερις άνθρωποι κυνηγούν την ευτυχία, με την ιστορία να μιλάει για το λεγόμενο ''Αμερικανικό όνειρο'' που καμιά φορά μπορεί να εξελιχθεί και σε εφιάλτη..


5 υπέροχες ταινιες των 00's


2.Bicentenial man


Μια ιστορία ενός ρομπότ που θέλει να αναγνωριστεί ως άνθρωπος. Πολύ μπροστά για την εποχή της ταινίας με τον υπέροχο Ρόμπιν Γουίλιαμς.


5 υπέροχες ταινιες των 00's
3.Νew York minute 


Όταν 2 έφηβες δίδυμες αδελφές βγαίνουν στους δρόμους του L.A. τα πράγματα περιπλέκονται....κατά πολύ!                    

5 υπέροχες ταινιες των 00's4.Μr & Mrs Smith 


Ένα παντρεμένο ζευγάρι φαινομενικά ευτυχισμένο με μια αποστολή από έναν μυστικό, ανταγωνιστικό αντζέντη να...αλληλοσκoτωθούν, χωρίς εισαγωγικά.

5 υπέροχες ταινιες των 00's


5.Lord of the rings 


20 μαγικά δαχτυλίδια, Ξωτικά, Νάνοι, Ορκ και πολλά ακόμη πλάσματα της φαντασίας όλα μέσα σε έναν κόσμο, που δύσκολα θα ξεχάσεις.
                     

5 υπέροχες ταινιες των 00's                                                                             ENJOY ☺️


4 Σχόλια

 1. Πραγματικά η δεκαετία του 2000 είχε καταπληκτικές ταινίες. Αγαπημένη μου απο τις προτεινόμενες είναι το requiem for a dream!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τις έχω δει όλες εννοείται!
  Αλλά η ταινία "Ο άνθρωπος των δύο αιώνων" που νομίζω κυκλοφόρησε το 1999 είναι υπεραγαπημένη μου και επίσης η Celine Dion τραγουδάει το υπέροχο τραγούδι της ταινίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωστά τότε κυκλοφορισε.. Celine Dion αγαπημένη μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές με την φωνή της, όπως και στην ταινία ο Τιτανικός 😍

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας