Ζωή σαν λευκή νύχτα - Χριστίνα Σαββάκη

 Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα βιβλίο. Άλλωστε είναι η κατάλληλη εποχή για να διαβάσει κανείς. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από εκείνους που έχουν διαβάσει άπειρα βιβλία και έχουν πολλά αγαπημένα, όμως όσα και να διαβάσω στο μέλλον αυτό θα είναι που πάντα θα ξεχωρίζω. 

Ζωή σαν λευκή νύχτα - Χριστίνα Σαββάκη


 Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο που έχω στα χέρια μου λοιπόν μας μιλάει για μία ερωτική σχέση μιας κοπέλας και ενός δεσμευμένου άνδρα. Μία σχέση κρυφή γεμάτη πάθος και έρωτα, γραμμένο έτσι ώστε να ζεις την κάθε λέξη του. Μία συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που πέρασε πολλά και έκανε και εμάς τους αναγνώστες να τα περάσουμε μαζί της. Συγκίνηση, έρωτας, βαθιά αγάπη, πόνος, αλλαγή! Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα νιώσετε πολλά συναισθήματα θα γνωρίσετε την Λευκή και θα βιώσετε την ιστορία της σαν να ήσασταν κάπου εκεί κρυμμένοι σε μια γωνιά να παρατηρείτε τα πάντα. 

Πως μου φάνηκε

Είναι ένα βιβλίο με αρκετές σελίδες, παρόλα αυτά διαβάζετε πολύ εύκολα. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον που σε κρατάει σε εγρήγορση. Και σε όσους αρέσει το ρομάντζο αξίζει να το διαβάσουν. Αν έβαζα μια βαθμολογία, αυτή σίγουρα θα ήταν δέκα στα δέκα! 

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ζωή σαν λευκή νύχτα

                          Καλή Ανάγνωση! 

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας