5 Χειμερινά trends του μακιγιάζ για το 2021

 Ο χειμώνας πλησιάζει απειλητικά και λέω απειλητικά γιατί ποιος έχει λεφτά για πετρέλαιο. Ας το αφήσουμε όμως αυτό το πικρό θέμα και ας πάμε σε κάτι πιο χαρούμενο. Το μακιγιάζ κάθε τύπου έχει και τον χειμώνα την τιμητική του. Ας δούμε λοιπόν τι θα κυριαρχήσει και φέτος.

5 Χειμερινά trends του μακιγιάζ για το 2021


Γλυκιά απόχρωση δαμάσκηνου για τα χείλη


Ότι σου έρχεται στο μυαλό σε σκούρη μωβ απόχρωση, κάτι από τα προσωπικά αγαπημένα μου δηλαδή, φέτος είναι 100% must για τα χείλη σου. Θες λαμπερό, θες matte? Πάντως το χρώμα του δαμάσκηνου φέτος κάνει μπαμ. 

Γλυκιά απόχρωση δαμάσκηνου για τα χείλη


Πλούσιες γραμμές eyeliner


Όσο και να μισούμε να κάνουμε γραμμή eyeliner γιατί μας βγαίνει η ψυχή άλλο τόσο τις λατρεύουμε. Φέτος λοιπόν όσο πιο grungy η γραμμή στο επάνω, αλλά και στο κάτω βλέφαρο, τόσο το καλύτερο.

Πλούσιες γραμμές eyeliner


Μεταλλικό Smokey Eye 


 Μπορεί εγω να μην είμαι φαν αλλά ένα ωραίο smokey μακιγιάζ στα μάτια, είναι πάντα εντός μόδας. Απλά φέτος χρειάζεσαι λίγο χρώμα και λίγες παραπάνω λάμψεις για να πεις ότι "Ναι, είμαι μέσα και φέτος" . 

Μεταλλικό Smokey Eye


Μακιγιάζ Disco 


Είναι φαινόμενο τα τελευταία χρόνια να γυρνάμε σε συνήθειες προηγούμενων δεκαετιών, γιατί ως γνωστόν η μόδα ανακυκλώνεται. Κάπως έτσι ότι σου κάνει σε δεκαετία του '80 και υπερβολή, είναι για φέτος. 

Disco Makeup


Το πράσινο της μέντας


Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο. Το χρώμα της σεζόν. Είναι αυτό το αχνό πράσινο που θυμίζει λίγο παραπάνω το πράσινο του λάχανου και όχι της μέντας αν με ρωτάς. Είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα αλλά βρε παιδί μου δεν το φοράς και κάθε μέρα. Προσωπική μου άποψη πάντα. 

Mint GreenDisclaimer: 

  • Η βασική μου πηγή για τις παραπάνω πληροφορίες ήταν το harpersbazaar.com 
  • Η μόδα και τα trends είναι κάτι πολύ σχετικά για τον κάθε ένα. Κάνουμε πάντα ότι μας κάνει να νιώθουμε εμείς όμορφα και όχι οι εταιρίες. 
Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας