5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It

 Μια ταινία τρόμου και φαντασίας με πολύ αγωνία. Τουλάχιστον αυτά ήταν που βιωσα από την δική μου εμπειρία οταν είδα την πρώτη ταινία από την άνεση του σπιτιού μου, ετσι ο φόβος δεν ήταν και τόσο έντονος, ωστόσο αποφάσισα την δεύτερη να την δω στο cinema, ίσως όχι και η καλύτερη ιδέα που είχα μιας και η ταινία ήταν ακριβώς όσο τρομακτική περίμενα μην σας πω και λίγο παραπάνω. Θες τα έντονα ηχητικά εφέ που σε έκαναν να πετάγεσαι από την θέση σου; Θες αυτήν την τεράστια οθόνη στην οποία εξελίσσονταν μπροστά σου όλα αυτά τα ανατριχιαστικά γεγονότα; Η ταινία It chapter 2 λοιπόν είναι αυτή που σίγουρα με εντυπωσίασε περισσότερο, και έχω έτοιμα για εσένα πέντε πράγματα που δεν γνώριζες για αυτήν.

 (Ακολουθούν spoiler)

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It


1. Η σκηνή της Beverly στο μπάνιο, ναι αυτή με το τόσο αίμα συμβόλιζε τον φόβο της ότι μεγαλώνει από έφηβη σε γυναίκα.

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It


2. Ο τρόπος που φεύγουν τα παιδιά από την πρώτη ταινία στην τελική σκηνή δεν είναι καθόλου τυχαίος, καθώς αποχωρούν με την σειρά που πεθαίνουν (κάποιοι από αυτούς) στην δεύτερη ταινία.  

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It


3. Ο αριθμός '27' σημαίνει πολλά. Ξέρουμε ότι το It εμφανίζετε κάθε 27 χρόνια. Η πρώτη ταινία βγήκε 27 χρόνια μετά την original mini σειρά του 90'. Ο Jonathan Brandis ο οποίος έπαιζε τον μικρό Bill σε εκεινη την σειρα πέθανε στα 27 του χρόνια. Οι Nicholas Hamilton, Jeremy Ray Taylor, Jaeden Martell είχαν 27 χρόνια διαφορά από τους ηθοποιούς που έπαιζαν τους επίσημους χαρακτήρες στο chapter2. Μα πόσο creepy.

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It


4. Παρατηρήσατε κάποια ομοιότητα στην μητέρα του Έντι με την γυναίκα του; Αν ναι, κάνατε σωστά γιατί η γυναίκα αυτή είναι το ίδιο πρόσωπο. Κάπως διεστραμμένο, δεν συμφωνείτε; 

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It


5. Ο χαρακτήρας που λάτρεψα στην πρώτη ταινία ήταν αυτός του Έντι, καθώς οι υποκριτικές ικανότητες και εκφράσεις του, το επιβεβαιώνουν όπως και ο ίδιος ο Bill (pennywise) καθώς σε ένα περιστατικό στην σκηνή μέσα στο στοιχειωμένο σπίτι όταν ο Pennywise φωνάζει στον Έντι εκείνος ήταν τόσο πιστικός στον ρόλο και έδειχνε πολύ φοβισμένος, αυτό έκανε τον Bill να σταματήσει το γύρισμα για να τον ρωτήσει αν είναι καλά, και αυτό που είπε χαρακτηριστικά ο μικρος ήταν:    

5 Πράγματα που δεν ήξερες για το It

        

Αγαπω αυτό που κάνεις με τον χαρακτήρα σου Bill, αγαπώ αυτό που κάνεις.

2 Σχόλια

  1. Τις αγαπώ! Και επειδή βασίζονται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του υπεραγαπημένου Στίβεν Κινγκ αλλά και επειδή είναι πραγματικά ταινίες τρόμου, που ομολογώ μου αρέσει να παρακολουθώ. Δεν έχω δει ακόμα το chapter 2 και θέλω πολυυυυ.
    Πάντως, του 1990 εμένα με σημάδεψε ως παιδί μέχρι και σήμερα. Αν και απεχθάνομαι και "φοβάμαι" τους κλόουν!
    Ωραία παρουσίαση, δεν τα γνώριζα όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρεσουν γιατί έχουν ιδιαίτερα στορυ και όχι ένα κλασικό του τύπου είναι μια οικογένεια σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και μπλα μπλα μπλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας