Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα

 Ο Δεκέμβρης σήμερα μπήκε, τα Χριστούγεννα έρχονται τρέχοντας και εμείς τα περιμένουμε πως και πως για να φέρουν έστω και ελάχιστο φως στη δύσκολη ζωή που έχουμε οι περισσότεροι. Τα δώρα, αν και όπως λέει και το άσμα.. "Πότε τον παίρνεις, ποτέ τον χαλάς που είναι τόσο λόγος ο μισθός"..  είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα, έστω και αν είναι ένα δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου. Σήμερα λοιπόν θα σου προτείνω, κατά την άποψη μου πάντα ποια είναι τα καλύτερα make up Χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείς να κάνεις. 

Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα

Love & Go Set Bobbi Brown *

Το συγκεκριμένο σετ από Bobbi Brown περιλαμβάνει, 
  • Κρεμώδης σκιά διαρκείας σε μολύβι
  • Μάσκαρα 
  • Το κραγιόν Crushed 
  • Το λάδι ντεμακιγιάζ Soothing Cleansing Oil
Όλα τα προϊόντα εκτός από το λάδι καθαρισμού, αν δεν κάνω λάθος, είναι σε full size. Οπότε περίπου 40€ για τέσσερα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας, θεωρώ πως είναι αρκετά καλό deal. 

Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα
Photo by bobbibrown.gr


Bronzer Blush And Highlighter Palette *

Μια παλέτα από την αγαπημένη Benefit που περιέχει: 
  • Bronzer 
  • Rouge 
  • 2 highlights 
Οι παλέτες γενικότερα είναι πάντα βολικές και εύχρηστες. Αν ξέρεις τις αποχρώσεις και τα γούστα του ατόμου που θα λάβει το συγκεκριμένο προϊόν , μην δυστάσεις. 

Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα

Πινέλα μακιγιάζ 

Σε περίπτωση που το άτομο για το οποίο απευθύνεται το δώρο του αρέσει να μακιγιάρετε, τα πινέλα και τα σφουγγάρια δεν είναι ποτέ αρκετά. Εγώ προτείνω τα υπέροχα, σε υφή και σχέδια , πινέλα από Beauty Inc. 

Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα
Photo by Beauty Inc.

Ραντεβού για μακιγιάζ

Δεν είναι απαραίτητο να πρέπει να έχεις μια Γκράντε έξοδο  για να σου κάνει το μακιγιάζ σου κάποιος επαγγελματίας. Αντιθέτως είναι μια διαδικασία χαλάρωσης καθώς αφήνεσαι στα χέρια ενός ειδικού. Οπότε γιατί όχι να μην κάνεις και ένα τέτοιο δώρο; Καλά τα προϊόντα αλλά οι εμπειρίες είναι πάντα πιο όμορφες. 

Τα καλύτερα makeup Χριστουγεννιάτικα δώρα*Affiliate Links 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας