Σου ετοίμασα ΔΩΡΕΆΝ planner για τη νέα χρονιά

Σήμερα, εγώ, η Ειρήνη Γκιτσάλη,γράφω το τελευταίο άρθρο του 2021 για το Woman's Book Story. Αποφάσισα λοιπόν να σου κάνω ένα δωράκι για τη νέα χρονιά. 

Σου ετοίμασα ΔΩΡΕΆΝ planner για τη νέα χρονιά

Σου έχω μιλήσεις αρκετές φορές για το journaling. Όχι τόσο πολύ όμως για το bullet journal, το οποίο μεταξύ μας αγαπώ λίγο παραπάνω. Είναι ο καλύτερος τρόπος να οργανώσεις τη μέρα, την εβδομάδα, τον μήνα, την χρονιά και ολόκληρη την ύπαρξη σου. 

Για πολλά χρόνια, συγκεκριμένα από το γυμνάσιο μέχρι και φέτος χρησιμοποιούσα τις κλασικές ατζέντες ημερολόγια που παίρνουμε από τα βιβλιοπωλεία. Είμαι πολύ υπέρ και αυτής της επιλογής. Από τότε όμως που ανακάλυψα το bullet journal ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος μπροστα μου. 

Δεν ξέρω αν φταίει και η δημιουργική πλευρά του πράγματος. Καθώς κατά τη διάρκεια που σχεδιάζω το bujo του επόμενου μήνα πάντα χαλαρώνω. Είμαι μια πολύ όμορφη διαδικασία. 


Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να βοηθήσω και εσένα να οργανώσεις το 2022. Σου έφτιαξα ένα bullet journal για την νέα χρονιά αλλά και για τον ερχόμενο Ιανουάριο φυσικά. 

Ακολουθεί την ροή του δικού μου bullet journal. Γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς μπορεί να χρειάζεσαι εσύ στην καθημερινότητα σου και τη χρονιά σου. Για αυτό και θα χρειαστώ τη βοήθεια σου. 

Αν κατεβάσεις και οντως ασχοληθείς με το planner που δημιούργησα θέλω κάτω από αυτό το post ή στο womansbookstory@gmail.com να μου πεις τις εντυπώσεις σου. Αν σε βοήθησα, αν θα ήθελες να το συνεχίσουμε και τον επόμενο μήνα. Τι θα ήθελες να προσθέσω ή αφαιρέσω και γενικώς όλες τις σκέψεις σου πάνω σε αυτό. 


Για να κάνεις δικό σου λοιπόν το planner της νέας χρονιάς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το όνομα και το email σου στη φόρμα που θα βρεις, σε αυτό το link, και θα λάβεις στο email σου τις σχετικές πληροφορίες. Με το πώς θα κετεβάσεις το αρχείο, τι περιέχει, πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και όλα όσα θα χρειαστείς. Εννοείται όμως πως αν έχεις περαιτέρω απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μου. 


Αυτά λοιπόν από εμένα, θα τα πούμε ξανά με τη νέα χρονιά. Καλές γιορτές! 🎄Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας