Μεσάνυχτα στη βιβλιοθήκη-Ματτ Χεϊγκ - Εκδόσεις Ψυχογιός

Δεν γινόταν να μην μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για το συγκεκριμένο βιβλίο. Νομίζω πως η καλύτερη επιλογή που έκανα ήταν να το διαβάσω την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα σας εξηγήσω σε λιγάκι γιατί. Πάμε λοιπόν λίγα παραπάνω πράγματα για το βιβλίο.

Μεσάνυχτα στη βιβλιοθήκη-Ματτ Χεϊγκ - Εκδόσεις Ψυχογιό

Περίληψη 


Η Νόρα λοιπόν ειναι μια κοπέλα η οποία πάσχει από κατάθλιψη,και βλέπει την ζωή της όλο να χειροτερεύει.Δεν βρίσκει πουθενά νόημα,όλα της πάνε χάλια,και θέλει να βάλει ενα τέλος στη ζωή της.Κάποια στιγμή μέσα στα μεσάνυχτα θα βρεθεί σε μια βιβλιοθήκη,όπου θα υπάρχει μόνο ενα γνωστό της άτομο εκεί.Μεσα στη βιβλιοθήκη θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες για να επιλέξει παραλλαγές της ζωής που θέλει να ζήσει,να δει σε ποια από αυτές με κάποιες αλλαγές θα ήταν ευτυχισμένη,αλλά και να διώξει τύψεις που την ακολουθούν μέχρι την έως τώρα ζωή της.
Θα βρει την ιδανική ζωή που θέλει? Η θα χάσει και αυτή που έχει? Άραγε υπάρχει ιδανική ζωή??

Μεσάνυχτα στη βιβλιοθήκη-Ματτ Χεϊγκ - Εκδόσεις Ψυχογιό

Η Άποψη μου 


Και τώρα θέλω να πω γιατί ήταν η καλύτερη χρονική περίοδος που θα μπορούσα να το διαβάσω, αλλά και να πείσω και εσάς να το κάνετε και θα με θυμηθείτε.Τώρα λοιπόν που αποχαιρετούμε σιγά σιγά αυτό το δύσκολο έτος,ειναι υπέροχο μέσα από τα βιβλία να γεμίζουμε θετικές σκέψεις και κυρίως να γεμίζουμε με ελπίδα.Ενα βιβλίο που όσο το διαβάζεις,με ενα μαγικό τρόπο βλέποντας την δύσκολη ζωή μιας κοπέλας με κατάθλιψη, που ειδικά στις μέρες μας έχουμε βιώσει όλοι μας ενα τέτοιου είδους συναίσθημα,αισθάνεσαι πως αυτό που έχεις ονειρευτεί να κάνεις δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία,η στιγμή ειναι ΤΏΡΑ, Δεν υπάρχεις άλλη ζωή για να ευτυχισεις.Οσο το διάβαζα γέμιζε το μυαλό μου όλο και περισσότερες σκέψεις.. Σκεφτόμουν πως η ζωή που έχουμε ειναι τώρα.. καμία εναλλακτική ζωή δεν υπάρχει παρά μόνο αυτή που έχεις, με όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Ενα βιβλίο που θα σε "ρουφήξει" στις σελίδες του, θα σε βάλει σε σκέψεις,παράλληλα όμως θα σε γεμίσει με χαρά και κουράγιο!!Πιστεύω πως δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.Η γραφή άμεση,και αυθόρμητη σίγουρα έπαιξε ρόλο.Ο τρόπος που ο συγγραφέας αντιμετωπίζει την κατάθλιψη και την απογοήτευση βοηθάει τον αναγνώστη να αντιμετωπίσει τον δικό του κόσμο με τις δυσκολίες!!


Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας