Η καλύτερη ταινία που είδα τελευταία ήταν...

Ποια ήταν η καλύτερη ταινία που είδες τελευταία; 

Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανα στο προφίλ μας στο Instagram. Η αλήθεια είναι πως εγώ το τελευταίο διάστημα απέψω από την παρακολούθηση ταινιών. Δεν ξέρω γιατί, don't ask. Αλλά η αλήθεια είναι ότι απέχω, αν θες να σου πω τι γίνεται στη τελευταία σεζόν του One Piece , τότε ναι.  Έτσι λοιπόν ήθελα να δω ποιες είναι οι ταινίες που κυκλοφόρησαν τελευταία και σας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Οι παρακάτω λοιπόν ήταν οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις που έλαβα. 

Κάπου εδώ εγώ βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω δει καμία από αυτές!


Ενκάντο - Ένας κόσμος  μαγικός (Encanto)

Μια νεαρή Κολομβιανή κοπέλα πρέπει να αντιμετωπίσει το εξοργιστικό γεγονός πως είναι η μοναδική στην οικογένεια της ή οποία δεν έχει μαγικές ικανότητες. 

Προφανώς μιλάμε για παραγωγή της Disney του 2021. Είναι animation, κωμωδία και δράμα, υπέροχος συνδυασμός για τα δικά μου γούστα άρα σίγουρα μπαίνει στη λίστα μου. 

Έχει πάρει και 7 βραβεία, αυτό και αν είναι ενδιαφέρον.  Extraction2 

Αλλάζουμε εντελώς κλίμα, πάμε σε περιπέτεια θρίλερ. Παραγωγής Netflix 2021 με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Chris Hemsworth. Μάλιστα είναι sequel. Για να δούμε ποια είναι η υπόθεση. 

Ο Τάιλερ Ρέικ, ένας ατρόμητος μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, ξεκινά την πιο θανατηφόρα εξόρυξη της καριέρας του όταν επιστρατεύεται για να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός φυλακισμένου διεθνούς εγκληματία. Η συνέχεια! 

Χμμ, εμένα αυτή η περιγραφή μου προδιαθέτει πως είναι μια "κλασσική Hollywood ταινία" . Εσένα; Βέβαια βασίζεται σε βιβλίο από ότι βλέπω, οπότε ποιος ξέρει μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.

Spiderman - No Way Home 

Τώρα τι να πω. Marvel και Spiderman. Κάτι που περιμέναμε εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι πως ακούω πολύ καλά λόγια τριγύρω από αυτή τη ταινία. Ελπίζω όταν τη δω να μην απογοητευτώ. Καθώς το συγκεκριμένο blockbuster μου έχει εξάψει τη φαντασία, όπως και o Tom Holland. 😅 Εσύ ποια ταινία είδες πρόσφατα και σου άφησε καλές εντυπώσεις;Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας