Ατζέντα Μαρτίου

 Χθες μπήκε ο νέος μήνας, καλό μήνα! Οπότε είπα να σου ετοιμάσω τον Planner για να κρατάς την καθημερινότητα σου σε έλεγχο. 

Ατζέντα Μαρτίου


Σε περίπτωση που είχες ήδη χρησιμοποιήσει  το planner που είχα φτιάξει για τη νέα χρονιά και τον Ιανουάριο ξέρεις για τι μιλάω. Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις ιδέα καλό θα είναι πρώτα να διαβάσεις εκείνο το άρθρο πρώτα. Μπορείς να το βρεις εδώ! 


Αν αντίθετα έχεις ήδη χρησιμοποιήσει τη ατζέντα που είχα φτιάξει και σε είχε βολέψει, θα χαρώ πολύ για αυτό μπορείς να πάρεις το αντίστοιχο για το μήνα Μάρτιο. Πως; 

Πανεύκολα. Δεν έχεις παρά να κλικάρεις τον παρακάτω σύνδεσμο και να δώσεις το email και το όνομα σου.  Το επόμενο κιόλας λεπτό θα έχεις στο email σου πως θα κάνεις το planner δικό σου. 

Κάνε αίτηση εδώ! 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας