Τα 3 καλύτερα οικονομικά concealer

Αν με το foundation δημιουργείς έναν ομοιόμορφο καμβά, με το concealer μπορείς να τον τελειοποιήσεις. Μπορείς να το κάνεις όμως χωρίς να σκάσεις ένα σορό χρήματα. Έτσι λοιπόν σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου τις 5 καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές στην επιλογή του concealer σου. 
 

Instant Eraser Age Rewind Concealer With A Sponge MAYBELLINE

Τα 3 καλύτερα οικονομικά concealer

Θα ξεκινήσω με το προσωπικά αγαπημένο μου. Το τελειώσει ήδη μια φορά και σκοπεύω να το ξανά πάρω μόλις μου τελειώσει αυτό που έχω τώρα. Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για κάτω από τα μάτια. Είναι αρκετά υγρό, δεν κάθεται σε γραμμές  προσφέρει απίστευτο φως και έχει αρκετή κάλυψη. Εγώ προτείνω να έχετε δύο αποχρώσεις. Μια πιο ανοιχτή για τα σημεία που θέλετε να δώσετε φως και μια πιο σκούρη για να διορθώσετε ατέλειες. Μπορείς να να βρεις εδώ. 

NYX Can't Stop Won't Stop Contour Concealer

Τα 3 καλύτερα οικονομικά concealer

Το συγκεκριμένο εγώ δεν το έχω δοκιμάσει όμως έχω ακούσει και διαβάσει από παντού τα καλύτερα. Σίγουρα έχει άπειρες αποχρώσεις οπότε είναι πολύ δύσκολο να μην βρεις κάποια που να σου ταιριάζει. Ακούγεται ότι έχει τη μέγιστη κάλυψη , απλώνεται πολύ εύκολα και έχει πολύ καλή διάρκεια. Μπορείς να το βρεις εδώ. 

True Match The One Concealer
L’ORÉAL PARIS

Τα 3 καλύτερα οικονομικά concealer

Ακόμη ένα οικονομικό concealer της ίδιας φιλοσοφίας. Με αρκετή κάλυψη, εύκολη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια. Το μείον σε αυτό το προϊόν είναι πως δεν έχεις τόσες αποχρώσεις όσο εκείνο της Nyx. Μπορείς να το βρεις εδώ.  *

 
Σύμφωνα με τη δική μου έρευνα αυτά είναι τα 3 καλύτερα οικονομικά concealer. Θα χαρώ πολύ να μάθω στα σχόλια και το δικό λατρεμένο οικονομικό concealer. 


* Affiliate Links 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας