Αποδέξου τα αισθήματα σου

 Αυτή είναι μια περίεργη μικρή σε έκταση ανάγκη με μια συνειδητοποίηση των τελευταίων ημερών. Ποια είναι αυτή; 

Να πάψεις να "κρύβεις" τα συναισθήματα σου για να φωλιάσεις για λίγο στα θέλω των άλλων.  

Αποδέξου τα αισθήματα σου

Πρόσφατα είχα μια σχετικά δύσκολη εμπειρία. Που παρόλα αυτά ήταν ένα σημαντικό μάθημα. Μπήκα στη διαδικασία να ζήσω κάτι που δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, μα κάτι που έμοιαζε με παροδική ευτυχία. Έριξα εγωισμούς, απαιτήσεις , θέλω και επιθυμίες για να ζήσω κάτι μικρό. Στο τέλος ξέρεις τι έγινε; Κατέληξαν να με χαρακτηρίσουν εγωΐστρια και πως κοιτάω τον εαυτό μου. Ίσως από τη πλευρά τους να είχαν δίκιο, από τη δική μου όμως καθόλου. 

Ηθικό δίδαγμα λοιπόν! Μην κάνεις στη άκρη αυτά που θέλεις και αξίζεις για να στριμωχτείς σε κάτι λίγο. Να είσαι ειλικρινής εξαρχής, να αποδέχεσαι αυτό που είσαι και απαιτείς και να μην πηγαίνεις να μπλεχτείς με τη μοδάτη μάζα. 

Να είσαι ο εαυτός σου και να σε ερωτεύονται μόνο για αυτό που είσαι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας