Ξανά σε πρόγραμμα μετά από γιορτές

Χριστός Ανέστη, ελπίζω όλοι να περάσατε υπέροχα το φετινό Πάσχα. Το είχαμε ανάγκη! 🐇


 Οι γιορτές και οι αργίες είναι απαραίτητες για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Τι γίνεται όμως αν παρά-ξεφύγουμε και δεν ξέρουμε πως να επανέλθουμε; Σήμερα λοιπόν θα σου δώσω τις δικές μου συμβουλές. 

Ξανά σε πρόγραμμα μετά από γιορτές

Φάε Ελαφριά 

Ναι ναι, πολύ ωραίο και το φαγοπότι των ημερών, ειδικά αν πριν κάνατε κάποια νηστεία. Όμως το να έχεις βαρύ στομάχι, σίγουρα δεν σε βοηθάει να πιάσεις την ημέρα από τα κέρατα. Οπότε καλό είναι να ελαφρύνεις λίγο τα γεύματα σου και προς Θεού να μην νιώσεις τύψεις για ότι έφαγες. Το ήθελες και το έκανες. 

Κλείσε υποθέσεις 

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που σου αποσπούν την προσοχή και δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς , αυτό μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα σε προσωπικές σχέσεις ή οτιδήποτε, βρες μια λύση άμεσα ώστε να ηρεμήσει το κεφάλι σου. 

Ξανά σε πρόγραμμα μετά από γιορτές


Βάλε πρόγραμμα

Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς bullet journal , που εμένα με έχει σώσει. Είναι χρήσιμο όμως να βάλεις υποχρεώσεις, δουλειές, θέλω και αγγαρείες σε ένα πρόγραμμα. Βάλτα όλα κάτω ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται και πως να τα φέρεις εις πέρας. 

Δώσε βάση στην μέρα πριν 

Τον προηγούμενο βράδυ ή μέρα πριν μπεις σε πρόγραμμα ξανά προσπάθησε να την ευχαριστηθείς όσο γίνεται και να χαλαρώσεις όσο γίνεται ώστε να μην ξεκινήσεις την επόμενη μέρα με βαριά καρδιά. Δες φίλους και αγαπημένους, κάνε αγκαλιές, πήγαινε μια βόλτα, πάρε μια βαθιά ανάσα, δες την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία, άκου μουσική. Τελείωσε την μέρα σου με ένα χαλαρωτικό και αρωματικό μπάνιο και ξάπλωσε με καθαρές πιτζάμες σε καθαρά σεντόνια. Ο ύπνος θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερος και εσύ την επόμενη ημέρα έτοιμη για τα πάντα. 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας