Υγιεινά Snacks

  Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας όσο πάνε και αυξάνονται. Το πρόγραμμα πολλών εκεί έξω είναι μεγάλο και χρονοβόρο, εκείνη την στιγμή ειναι που νιώθεις αδύναμος, και χρειάζεσαι μια δόση ενέργειας, οπότε η εύκολη επιλογή είναι ένα σνακ. Τις περισσότερες φορές όχι τόσο υγιεινό, εδώ είμαι εγώ λοιπόν να σας δώσω κάποιες ιδέες για το πώς να βάλετε στις ζωές σας πιο υγιεινές συνήθεις, σε σχέση με το φαγητό.

Υγιεινά Snacks


Σαλάτα

Τι καλύτερο η επιλογή του βραδινού σου να είναι μία σαλάτα κάτι ελαφρύ και πράσινο κάτι δροσερό και υγιεινό ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βραστά αυγά

Τα αυγά είναι μία από τις πολλές υγιεινές τροφές που μπορείς να βάλεις στην καθημερινότητά σου, είτε για βραδινό είτε για πρωινό αλλά και σαν σνακ μέσα στην ημέρα σου.

Κουλούρι γεμιστό

Ένα σνακ που σίγουρα θα κρατήσει τον οργανισμό σου. Μπορείς να γεμίσεις Το κουλούρι σου όπως θέλεις εσύ. Αυτά που εγώ προτιμώ να βάζω είναι Philadelphia, γαλοπούλα, ντομάτα. Μπορείς επίσης να βάλεις μαγιονέζα μαρούλι και αυγό.

Πατατάκια

Υπάρχουν και εκείνα τα πατατάκια με τα τόσα συντηρητικά και λάδια, είναι όμως και αυτά που σίγουρα έχουν, όμως πολύ λιγότερα. Συγκεκριμένα υπάρχουν τα πατατάκια φούρνου, ένα κάπως πιο υγιεινό σνακ.

Υγιεινά Snacks


Φρούτα

Και τέλος άφησα το πιο προφανές σνακ, τα φρούτα. Δεν αρέσουν σε πολλούς όμως μπορεί απλά να μην τα έχεις δοκιμάσει όλα. Όταν βρεις λοιπόν αυτό που σου αρέσει μπορείς να το συνδυάσεις με γιαούρτι και μέλι, φτιάξει λοιπόν ένα όμορφο μπολ. Γιατί άλλωστε όταν κάτι σου τραβάει το μάτι εμφανισιακά σε κάνει να θες και να το δοκιμάσεις (μην πάει στο πονηρό το μυαλό σου) .

Smothies

Κι αν δεν μπορείς με τίποτα να βάλεις στην διατροφή σου τα φρούτα, σίγουρα μπορείς να βάλεις τα smoothies. Πάρε κάποια φρούτα βάλτα σε ένα μπλέντερ με λίγο γάλα και βουαλά! Θα έχεις στο λεπτό ένα δροσερό ρόφημα. Και έτσι θα πάρεις την ενέργεια και τις βιταμίνες που χρειάζεσαι χωρίς να μπεις στην διαδικασία να φας κάτι που δεν θέλεις.
Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας