Γιατί να επιλέξω self hosted wordpress?

Σε ένα προηγμένο άρθρο σου είχα μιλήσει για τις διάφορες blogger και wordpress, αλλά και για τις διάφορες ανάμεσα σε self-hosted wordpress και μη. Πλέον όμως έχω και μια μικρή εμπειρία στο self-hosted λόγω του My Precious Coffee. Οπότε σήμερα θα σου αναφέρω τους πιο σημαντικούς λόγους, κατ' εμέ που αξίζει να επιλέξεις κάτι τέτοιο. 

Γιατί να επιλέξω self hosted wordpress?

Ευελιξία 

Μπορείς να το φτιάξεις όπως ακριβώς θες. Μπορεί να θες να κάνεις μια σελίδα παρουσίασης του έργου ή της επιχείρησης σου (portfolio) , ίσως να θες να παρουσιάσεις τις υπηρεσίες σου, είτε να φτιάξεις ένα μικρό eshop,ακόμη και ένα απλό blog. Οτιδήποτε και αν θες να δημιουργήσεις, με ένα self-hosted wordpress μπορείς να το πετύχεις. 

Ποικιλία στην εμφάνιση

Άπειρα δωρεάν θέματα να εφαρμόσεις στο site σου. Μπορείς και στον blogger με λίγο ψάξιμο να βρεις πολλά δωρεάν ή επί πληρωμή θέματα που θα προσφέρουν έναν πολύ ωραίο σχεδιασμό στο ιστολόγιο σου. Παρόλα αυτά, ειδικά στις δωρεάν εκδοχές, αρκετά από τα πρόσθετα που σου προσφέρουν δεν λειτουργούν και το βρίσκω απόλυτα λογικό. Μιας και το να σου προσφέρουν δωρεάν έναν κώδικα που έφτιαξαν με πολύ κόπο δεν είναι και τόσο σωστό. Παρόλα αυτά όμως στο self-hosted wordpress έχεις άπειρες επιλογές για να διαλέξεις σε δωρεάν θέματα. Με τον μοναδικό περιορισμό ότι στο κάτω μέρος της σελίδας θα αναγράφεται ο σχεδιαστής. Κανένα πρόβλημα σωστά; 

Γιατί να επιλέξω self hosted wordpress?

Χρήσιμα εργαλεία 

Πολλά πρόσθετα plugin για κάθε ανάγκη. Οτιδήποτε και αν θες να κάνεις θα βρεις το εργαλείο/πρόσθετο που χρειάζεσαι. Θες κάποιο πρόσθετο για συνταγές, για κριτική προϊόντων, για να δίνεις τη δυνατότητα να γράφουν άλλοι άρθρα. Πραγματικά οτιδήποτε και αν θες να κάνεις, θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις. 

Ικανότητα εξέλιξης / αλλαγής 

Μπορείς να αλλάξεις τον σκοπό οπότε το επιθυμήσεις. Ίσως να θες να ξεκινήσεις με ένα blog και μετά να προσθέσεις eshop. Μπορεί από κάτι προσωπικό να γίνει εταιρικό. Έχεις την άνεση να κάνεις οτιδήποτε. Αυτός είναι ο Νο.1 λόγος για εμένα που πλέον το προτιμώ. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να μεταφέρω και το Woman's Book Story εκεί. 


Τι λες σε έπεισα; 
Εσύ θα άλλαζες σε self-hosted wordpress? Μάλλον θα ξεκινούσες απευθείας με αυτό; 
Πες μου στα σχόλια! 


Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας