Πραγματα που χρειαζεσαι μαζι σου στην παραλια

Ναι, το ξέρω ότι ειναι κάπως νωρίς για αυτό. Όμως καλό ειναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο ήλιος καταφθάνει όλο και πιο κοντά μας, και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Για αυτό  έχω ετοιμάσει για εσάς πράγματα που χρειάζεστε μαζί σας στην παραλία.

Πραγματα που χρειαζεσαι μαζι σου στην παραλια

Αντηλιακο

Το νούμερο ενα χρήσιμο αντικείμενο για την παραλία ειναι το αντηλιακό. Για πολλούς αυτό το βήμα δεν εχει σημασία όμως ίσως ειναι το σημαντικότερο βήμα που μπορείς να κάνεις.

Νερό

Το νερό ειναι μια βασική ανάγκη για τον οργανισμό μας, πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε στην παραλία και αφυδατώνονται πιο γρήγορα, άρα στην τσάντα μας θα πρέπει μα έχουμε ενα μπουκάλι νερό.

Περιοδικό/Βιβλίο

Αν σου αρέσει να περνάς αρκετή ώρα στην θάλασσα μπορείς να πάρεις μαζί σου ενα περιοδικό με σταυρόλεξα η το αγαπημένο σου βιβλίο και να το διαβάσεις ακούγοντας τα κύματα, ρίχνοντας κλέφτες ματιές στην θέα.

Φαγητό

Όλοι ξέρουμε ότι κάνοντας βουτιές στην θάλασσα, μας ανοίγει η όρεξη, ενα ταπεράκι με κάποιο σνακ όπως φρούτα η κάποιο τοστ ακόμα και το μεσημεριανό σου θα σταματήσει την λιγούρα σου.

Κοπέλο/Γυαλιά

Κάποια πράγματα εννοούνται όμως οχι για όλους. Ήμουν και εγω στην κατηγορία που έβγαινα εγω χωρίς καμία προστασία. Μπορεί ο ήλιος κάποιες φορές να μην δρα πάνω μας άμεσα, αλλα μέσα στα χρόνια μπορεί να προκαλέσει από αφυδάτωση μέχρι και καρκίνο του δέρματος.

Χαρτιά/Τάβλι

Μπορούμε να πάρουμε μαζί μας την διασκέδαση έχοντας στην τσάντα μας είτε χαρτιά, τάβλι, η κάποιο τάβλι που μπορεί να εχει η εκάστοτε παραλία. 

Μαθήματα

Αν πηγαίνεις σχολή η ακόμα και φροντιστήριο εν μέσω διακοπών μπορείς να κάνεις ενα διάλειμμα βουτώντας στην θάλασσα και παράλληλα να μεταφέρεις το μάθημα σε ενα πιο ευχάριστο μέρος.

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας