Τα 4 Podcast που ακουω

 Ενα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω τελευταία ειναι να ακούω podcast. Ειναι ενα ειδος διασκέδασης που μπορείς να πάρεις πληροφορίες για κάτι και να ακούσεις απόψεις που μπορεί να μην είχες καν σκεφτεί. Συνήθως ακούω συζητήσεις με καλεσμένους που με ενδιαφέρουν η με youtubers που παρακολουθώ. Είναι κάτι σαν μόδα θα έλεγε κανείς το τελευταίο καιρό να κάνει κάποιος podcast,αλλά αν το δεις με μία πιο γενική μάτια όπως και να' χει είναι μία συζήτηση και μία συζήτηση μπορεί πάντα να σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο. 

Τα Podcast που ακουω


Jake Lope

Ένα podcast που άρχισα να παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια τώρα. Κάποιες στιγμές γίνεται λίγο καυστικό με αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο παρεΐστικη κουβέντα και αυτό είναι κάτι θετικό. Το συγκεκριμένο κανάλι έχει φέρει κατα καιρούς πολλούς youtubers και ασχολείται κυρίως με την επικαιρότητα του YouTube και του internet γενικότερα.


TFMSTYLE

Ένα πολύ οργανωμένο podcast από όλες τις απόψεις και ένα από τα κανάλια που θεωρώ πως αξίζει περισσότερα subs. Ο συγκεκριμένος creator είχε ένα κανάλι παλαιότερα στο youtube που έπαιζε games, χαθηκε ενα αρκετα μεγαλο διαστημα και έχει επανέλθει εδώ και αρκετό καιρό με το κανάλι του και τα podcasts.


Zoe Pre

Τη συγκεκριμένη youtuber την παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό συγκεκριμενα απο οταν άνοιξε το κανάλι της, την θεωρώ αρκετά αστεία οπότε έκατσα να παρακολουθήσω και τα podcast που άρχισε να κάνει, τα βρήκα πολυ ενδιαφέρον, μου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους καλεσμένους της θεωρώ πως τους κάνει να νιώθουν άνετα απέναντί της, με αποτέλεσμα να ανοίγονται περισσότερο.


Konilo

Ο Konilo θα έλεγα πως έχει ένα κανάλι αρκετά entertainment και μου φάνηκε κάπως παράξενο όταν πρωτοείδα την προσπάθειά του να κάνει κάτι πιο σοβαρό, παρόλα αυτά με εξέπληξε θετικά γιατί πέρα από το ότι προσπαθεί να φέρνει καλεσμένους οι οποίοι υπάρχουν εκείνη τη στιγμή στην επικαιρότητα, κάνει τα podcast και εκείνος με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 
Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου podcast, πες μας στα σχόλια. 


                          

                                                         

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας