5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Όλοι μας θέλουμε να μείνουμε παιδιά, δεν υπάρχουν όμως πολλά πράγματα να κάνεις καθώς μεγαλώνεις για να νιώσεις αυτό το συναίσθημα της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας. Υπάρχει όμως κάτι εκεί έξω όπου μπορεί να σου δώσει όλα αυτά και με το παραπάνω. Και ναι από ότι έχεις καταλάβει από τον τίτλο σήμερα θα μιλήσω για τις αγαπημένες μου ταινίες της Disney. 

Η χαμένη Ατλαντίδα (2001)

Μια αρκετά παλιά ταινία της Disney που όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες καινούργιες. Με πολύ περιπέτεια, στον άγνωστο ανεξερεύνητο κόσμο της Ατλαντίδας.


5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Ποκαχόντας (1995)

Ένα ανέμελο πλάσμα, μια δυναμική γυναίκα μέσα στον μικρόκοσμο της, μεγαλωμένη με αξίες, γνωρίζει ένα κυνηγό με ατίθασο χαρακτήρα που την γοητεύει. Όπλα, σπαθιά, συμφέροντα, φιλία και αρκετή αγάπη είναι όλα όσα θα βρεις στην συγκεκριμένη ταινία.

5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Μαλλιά κουβάρια (2010) 

Μια ταινία που μιλά για τα όνειρα την απληστία την εκμετάλλευση και πολλά πολλά ακόμα. Η Ραπουνζέλ παγιδευμένη σε ένα πύργο από μια μάγισσα την Γκοθελ θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλα αυτά, θα τα καταφέρει όμως να ξεφύγει από τα δεσμά της; 


5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Η μικρή γοργόνα (1989)

Όλοι έχουμε ακούσει κάποιο μύθο για τις γοργόνες. Πολλές καταγραφές έχουν γίνει ανά τα χρόνια με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να μοιάζουν, σε αυτήν την ιστορία λοιπόν αυτοί οι μύθοι παίρνουν ζωή και η μικρή μας γοργόνα, η Άριελ επιθυμεί να ξεφύγει από την θάλασσα και τους κανόνες τις όταν συναντάει έναν όμορφο νέο που ζεί στην στεριά.


5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος (2009)

Η Τιάνα μια έγχρωμη κοπέλα  θέλει να ακολουθήσει το όνειρο της και θα κάνει ότι χρειάζεται για να το καταφέρει. Στον δρόμο της όμως, θα βρεθούν πολλά εμπόδια, ένα από αυτά θα την μεταμορφώσει σε... βάτραχο.


5 Αγαπημένες ταινίες Disney

Πες μας από κάτω ποια ειναι η δική σου αγαπημένη ταινία της Disney!


Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας