Επικεντρώσου σε ένα blog, μην αναλώνεσαι

 Όπως στη ζωή μας, όταν έχουμε υπερβολικά πόλους ανθρώπους γύρω μας αναλωνόμαστε χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Το ίδιο συμβαίνει και με το blogging και αυτό το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο. 

Επικεντρώσου σε ένα blog, μην αναλώνεσαι

Αυτό το άρθρο είναι κυρίως μιας συμβουλή και μια παρατήρηση προς εμένα. Πολλές φορές επιδίωξα να είμαι ενεργή ταυτόχρονα σε δύο ολοκληρωτικά δικά μου ιστολόγια. Το αποτέλεσμα; Κατέληγα να μην ασχολούμαι με κάποιο από τα δύο ή και τα δύο. Κάτι τέτοιο έπαθα και τώρα, λίγο καιρό μετά τη δημιουργία του irenegkitsali.eu , αυτό λοιπόν με έκανε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Οι οποίες όμως δεν είναι της παρούσης. 

Στη περίπτωση που είσαι συντάκτης , το να είσαι μέλος σε αρκετά blog ταυτόχρονα δεν είναι τόσο πιεστικό. Από την άποψη πως το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι τα άρθρα που γράφεις και το περιεχόμενο τους. Όταν όμως εκτός απ' το να γράφεις είσαι και "το αφεντικό" και έχεις ένα σορό ακόμη να κάνεις... δεν βγαίνει μάνα μου με δύο blog.

Σε περίπτωση που είχες μια παρόμοια εμπειρία ή που σκέφτεσαι να δημιουργήσεις ένα δεύτερο blog, έλα στα σχόλια να το συζητήσουμε.   

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας