Μπορείς να ξεφύγεις τελικά όταν έχεις κάνει φόνο;

How to get away with a murder? Μας ρώτησε το ABC το 2014 με μια νέα δραματική σειρά. Μια σειρά που εγώ ολοκλήρωσα πριν λίγες ημέρες και είμαι εδώ για να σου πω την άποψη μου. Οπότε ναι, ο τίτλος αυτού του άρθρου ίσως θεωρείται και clickbait, συμβαίνουν αυτά. 😅 

Μπορείς να ξεφύγεις τελικά όταν έχεις κάνει φόνο;

Παραγωγοί : Scott Collins, Tracy Bellomo,  Viola Davis 

Σενάριο : Peter Nowalk 

Είδος: Νομικό θρίλερ, Μυστήριο, Δράμα 

Κανάλι : ABC 

Ηθοποιοί : Viola Davis, Alfred Enoch, Jack Falahee, Liza Weil κ.α. 


Υπόθεση 

Η Annalise Keating είναι μια δικηγόρος υπεράσπισης για εγκληματικές ενέργειες (κυρίως φόνους), μάλιστα η καλύτερη στο είδος. Η οποία ταυτόχρονα διδάσκει σε μια σχολή για νέους δικηγόρους. Θα έρθει όμως πολύ κοντά με 5 από τους φοιτητές της που θα του επιλέξει ως βασικούς βοηθούς. Πως ξεκινάει και πως συνεχίζει η μεταξύ τους σχέση; Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει; Τους επέλεξε τυχαία; Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψεις μέσα σε 6 κύκλους. 


Οι εντυπώσεις μου 

Τα τελευταία χρόνια έχω μια αδυναμία σε σειρές που σχετίζονται με υποθέσεις, προφίλ εγκληματιών και όλα τα συναφή. Οπότε κατεπέκταση μου αρέσει και οτιδήποτε σχετίζεται με δικηγόρους. Κάπως έτσι λοιπόν, ψάχνοντας ξεκίνησα να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη σειρά. Μπορώ να πω ότι εξαρχής με καθήλωσε και ανυπομονούσα να δω το επόμενο επεισόδιο. Τις δύο πρώτες σεζόν της παρακολούθησα χωρίς ανάσα που λέμε. Θεωρώ πως οι δύο πρώτες σεζόν ήταν οι καλύτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν ενδιαφέρον οι υπόλοιπες, απλά αυτές έχουν κάτι το διαφορετικό, ίσως γιατί στη πορεία συνηθίζεις τον τρόπο πλοκής και τους χαρακτήρες, δεν ξέρω. Παρόλα αυτά την ευχαριστήθηκα ολόκληρη τη σειρά στο έπακρο παρόλο που έκανε μικρές κοιλίες μετά από κάποια στιγμή. Το φινάλε ήταν πάρα πολύ καλό και είχε αυτό που λέμε..μια κάθαρση. Οι χαρακτήρες είχαν μια δική τους ιστορία και ένα δικό τους δράμα από πίσω που τους βασανίζει, πέρα από τα κοινά τους μυστικά, που το έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον. Επίσης δεν λείπει και το ερωτικό στοιχείο όπου για εμένα πάντα είναι ένα συν. Αν πρέπει να μιλήσουμε για υποκριτικές ικανότητες θεωρώ πως όλοι αρκετά καλοί στον ρόλο τους όμως η Viola Davis , δηλαδή η Annalise Keating, είχε τον πιο έντονο και δύσκολο χαρακτήρα. Καταφέρνει όμως πάντα να σε καθηλώσει. 

Ποια ήταν η τελευταία σειρά που είδες εσύ; 

Πες μας στα σχόλια! 💬

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας