2+1 λόγοι να κάνεις φέτος camping!

Ξέρω , ξέρω.  Και μόνο που διάβασες τον τίτλο , απέρριψες την ιδέα και άνοιξες νέα καρτέλα στο booking. Αλλά μην είσαι τόσο αρνητική ! Το camping δεν είναι απλά ένας πιο λιτός τρόπος διακοπών, αλλά για μερικούς αποτελεί ενα ολόκληρο lifestyle .

Χρειάζεσαι μερικούς καλούς λόγους για να πειστείς; Συνέχισε να διαβάζεις ..


2+1 λόγοι να κάνεις φέτος camping!

1. Η φύση είναι το σπίτι μας !

Εντάξει , δεν θα το κρύψω , όλοι εκτιμούμε τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και γενικότερα τις οργανωμένες διακοπές , αλλά το να ξεφεύγουμε που και που και να ερχόμαστε πιο κοντά με την φύση , τα δάση , τις παραλίες και τα όμορφα τοπία , είναι  μερικές φορές αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε !  Φέτος λοιπόν , στήσε την σκηνή σου κάτω από την σκιά ενός δέντρου , άραξε με τα φιλαράκια σου σε μια παραλία περιμένοντας το ηλιοβασίλεμα, άσε την ώρα να περνάει όσο κανείς τις βουτιές σου στα καταγάλανα νερά ,και θα δεις ότι θα εκτιμήσεις όλα όσα θεωρούμε πολλές φορές δεδομένα !

2. Έχει την φάση του !

Σίγουρα το κάμπινγκ είναι αρκετά διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή διακοπών και αυτό το κάνει ξεχωριστό . Δεν έχεις να νοιαστείς για πολλά , μπορείς να κυκλοφορείς όλη μέρα με το μαγιό σου , οι αποστάσεις είναι μικρές και ο κόσμος που θα γνωρίσεις πολύς ! Ξέρεις τι είναι να  ξυπνάς κάθε πρωί και να λες καλημέρα σε όλους σου τους "γείτονες"; Το κάμπινγκ είναι μια μικρή κοινότητα που συνήθως όλοι είμαστε ( η έστω προσπαθούμε να γίνουμε ) φίλοι . Η αναμονή στις τουαλέτες και τα μαγαζιά (αν μιλάμε για οργανωμένο κάμπινγκ ), τα ευτράπελα που θα συμβούν όταν προσπαθείς να στήσεις σκηνή , και τα πράγματα στην παραλία με φωτιές και μπύρες είναι οι τέλειες ευκαιρίες για να κάνεις καινούριους φίλους (και όχι μόνο!),καθώς και για να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις  Στα συν η όλη χαλαρή διάθεση που επικρατεί , και αυτή η  καθημερινή  ρουτίνα που μπορεί λίιιιγο να σε ταλαιπωρήσει αρχικά , αλλά αργότερα θα καταλάβεις ότι πρόκειται για γλυκιά ταλαιπωρία !

+1. No money ,no honey (ή no hotel , τέλος πάντων !) 

Εντάξει νομίζω αυτό το επιχείρημα είναι προφανές. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και το να κάνουμε διακοπές δεν είναι εύκολο ούτε αυτονόητο για όλους.  Το κάμπινγκ όμως είναι πολύ οικονομικότερο έως και δωρεάν αν μιλάμε για ελεύθερο (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, τσέκαρε τα σημεία στα οποία είναι νόμιμο να στήσεις ελεύθερα ), και έστι σου δίνει την δυνατότητα να παρατείνεις τις διακοπές σου η να ξοδέψεις περισσότερα  για την διασκέδαση σου. Unpopular opinion , αλλά προσωπικά θεωρώ τέτοιου είδους διακοπές και λίγο πιο βολικές σε κάποιους τομείς , αφού δεν χρειάζεσαι μεγάλες βαλίτσες , πολλά η ιδιαίτερα ρούχα ,πολλή προετοιμασία και ψάξιμο.

Γιατί όχι λοιπόν ; Φέτος πάρε την παρέα σου και πήγαινε να  διακοπάρεις έτσι λίγο πιο ...εναλλακτικά. Και αν δεν σου αρέσει , φεύγεις . Aλλά επειδή μάλλον κατάφερα  να σε πείσω , θα σε περιμένω έξω από την σκηνή να πιούμε ρετσίνα σε πλαστικό ποτηράκι . Άντε have fun !


Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας